1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Antalyalılar Konyaaltı Liman Halk Plajı’ndan çok memnun

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 200 milyon öz kaynağıyla hayata geçirdiği Konyaaltı Liman Halk Plajı, açıldığı ilk günden itibaren yoğun ilgi görüyor. Antalyalılar hafta sonunda Konyaaltı Liman Halk Plajı’nda yürüyüş yaparak, bisiklet sürerek keyifli vakit geçiriyor.

Antalyalılar Konyaaltı Liman Halk Plajı’ndan çok memnun

Konyaaltı Liman Halk Plajı yoğun ilgi görüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kendi öz kaynaklarıyla hayata geçirdiği Boğaçayı Köprüsü ile Liman arasında kalan 1 kilometre uzunluğundaki Konyaaltı Liman Halk Plajı, büyük beğeni topluyor. Büyükşehir Belediyesi’nin 200 milyon liralık yatırım bedeliyle hayata geçirdiği proje, 23 bin metrekaresi yeşil alan olmak üzere yaklaşık 74 bin metrekarelik bir alan koşu yolu, bisiklet yolu park alanları ve seyir teraslarıyla Antalyalılardan yeni gözde mekanı oldu. 1000 metre koşu, 1000 metre bisiklet yolunun yer aldığı Konyaaltı Liman Halk Plajı hafta sonunda vatandaşların uğrak yeri oldu.

VATANDAŞLARIN UĞRAK YERİ OLDU

Güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar Konyaaltı Liman Halk Plajı’nda keyifli vakit geçiriyor. Konyaaltı Liman Halk Plajı’nda gezen Meryem Nevin Aykutlu, ilk kez buraya geldiğini ve çok beğendiğini, çok kısa süre içerisinde tamamlandığını ve çok güzel olduğunu kaydetti.

Konyaaltı Liman Halk Plajı’nı çok beğendiğini aktaran Zafer Çolakoğlu ise, “Eskisine nazaran kıyaslanmayacak kadar güzel oldu. Artık sahilin diğer tarafına gitmek zorunda kalmıyoruz. Çok ferah, çok güzel olmuş. Muhittin Başkan’a burayı bizlere kazandırdığı için teşekkür ediyorum" dedi.

ÇOK KEYİFLİ VAKİT GEÇİRİYORUZ

Hurma Mahallesi’nde oturduğunu söyleyen Cuma Güzel isimli vatandaş ise, “Güzel düşünülerek yapılan bir yatırım olmuş. Vatandaş olarak çok memnunum. Emeği geçenlere teşekkür ederim” diye konuştu.

Sahilde gezen Fulya Süzen ise alanın çok güzel olduğunu çocuklara ile burada çok keyifli bir vakit geçirdiklerini aktardı.

Tarih: 24-03-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum