1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Başkan Türel'den müjde

Antalya Büyükşehir Belediyesi Döşemealtı vatandaşları ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel raylı sistemin 2019 yılından sonra Döşemealtı’na kadar ulaşacağını söyledi.

Başkan Türel'den müjde

Antalya Büyükşehir Belediye’si Döşemealtı’nda iftar yemeği verdi.  Belediye Başkanı Menderes Türel iftar öncesi Döşemealtı vatandaşlarını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. İftar sonrası ise Döşemealtı’nın toplu ulaşımla ilgili sorunlarına yeni çözümler üretmekte oldukları müjdesini verdi.

 

Batı Çevre Yolu’nun açılması ile Döşemealtı’nın gelişmesine önemli katkı sağladığını belirten Türel, Batı Çevre Yoluyla Kemer istikametinde Korkuteli kavşağına Döşemealtı’na anında ulaşabildiklerini söyledi. Menderes Türel DM 85 ve DM 86 hatlarını otogar kavşağından diş hastanesine kadar rahatlıkla tek araçla ulaşım sağlayacaklarını belirtti. Önümüzdeki haftalarda ise Dağbeli ve Bademağacı’na toplu ulaşım araçlarının sefere başlayacağını kaydetti.

 

Antalya Otogarı’nı da Döşemealtı’na taşıyacaklarını belirten Menderes Türel şöyle konuştu: “Modern, çağdaş bir otogar olacak. Döşemealtı’nın bu güzelliklerine yakışan enerjisini güneşten üreten, Döşemealtı’nda hayata geçirmenin heyecanı içerisindeyiz. Şimdi artık şehrimizin kalbi otogar, Döşemealtı’nda hayat bulacak.”

 

Raylı sistem 2019’dan sonra

Başkan Türel raylı sistemde 3. Etapın Varsak’tan başlayıp, Otogar,Üniversite ve Araştırma Hastanesine kadar gideceğini söyledi. Türel 2019’dan sonra da Kepezaltı-Santral son duraktan Organize Sanayi’ye kadar raylı sistemin Döşemealtı’na kadar ulaşacağını söyledi.

Tarih: 22-05-2018

FACEBOOK YORUM
Yorum