1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Bekir Kıvrım'a sevgi seli

Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse ile Kovanlık, Kömürcüler, Yeniköy ve Nebiler Mahallesini ziyaret etti. Kıvrım, Döşemealtı için kurudukları hayalleri anlattı.

Bekir Kıvrım'a sevgi seli

Yerel seçime 22 gün, Ramazan ayına 3 gün kala belediye başkan adayları çalışma tempolarını artırdı. Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım da adım adım Döşemealtı’nı gezmeye devam ediyor.

“Çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız” sloganı ile yola çıkan Kıvrım, AK Parti Antalya Milletvekili ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mustafa Köse ile Kovanlık Kömürcüler, Yeniköy ve Nebiler mahallelerinde ziyaretler yaptı.

MAKUS TALİHİ DEĞİŞTİRECEĞİZ
Başkan Adayı Kıvrım ve Milletvekili Köse, ziyaretlerine Kovanlık ve Kömürcüler mahallerinden başladı. Kıvrım ve Köse daha sonra ise Yeniköy Mahallesindeki vatandaşlarla buluştu. Gittiği her yerde büyük bir teveccüh gösterilen Bekir Kıvrım’a mahalle sakinleri de yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşın sıkıntı ve taleplerini dinleyen Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Kıvrım, Döşemaltı’nın Türkiye Yüzyılı’na yakışır gerçek belediyecikle tanıştıracaklarını söyledi. Kıvrım, “İlçemizin makus talihini birlikte, beraber değiştireceğiz. Mahallemizin sıkıntılarını, şikayetlerinizi çok iyi biliyoruz. Bu sorunların çözümü için projelerimiz hazır. Teveccüh gösterdiğiniz takdirde inşallah 1 Nisan’dan itibaren bu projeleri hayata geçirmek için hemen harekete geçeceğiz” dedi.

NEBİLERDE SEVGİ SELİ
Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım ve AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse’nin son durağı Nebiler Mahallesi oldu. Kıvrım ve Köse, gecenin geç saatleri olmasına rağmen büyük bir ilgiyle karşılandı. Kendilerine gösterilen sevgi seline teşekkür eden Bekir Kıvrım, “Gördüğümüz ilgi bizi fazlasıyla memnun etti. Bizleri bağrına basan hemşehrilerime teşekkürler ederim” diye konuştu. Mustafa Köse’de, “Gece yarısı Nebiler’de bizleri coşkuyla karşılayan ve hem Bekir Kıvrım’a hem de Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü’ye hayırlı olsun diyen hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Tarih: 08-03-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum