1xbet betist supertotobet
osmaniye escort

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Epstein davası ile ilgili korkunç iddia! 1999 depremi sonrası çocuklar ABD'ye mi kaçırıldı?

Cezaevinde intihar ettiği öne sürülen Amerikalı Jeffrey Epstein'in oluşturduğu "pedofili adası" skandalı ile ilgili yeni iddialar gündeme gelmeye devam ediyor. Epstein'ın pilotu Nadya Marçinko Türkiye'den kız çocuklarının ABD'ye kaçırıldığını itiraf ederken; 99 depremi sonrasında da Clinton'ın ülkesine dönüşünün ardından bazı çocukların ortadan kaybolduğu iddiası yeniden gündeme geldi.

Epstein davası ile ilgili korkunç iddia! 1999 depremi sonrası çocuklar ABD'ye mi kaçırıldı?

Epstein'ın pilotu Nadya Marçinko'nun Türkiye itirafının ardından; 1999 depreminde bölgeye gelen eski ABD Başkanı Clinton'ın ülkesine dönüşü ile birlikte bazı çocukların ortadan kaybolduğu iddiası da gündeme geldi.

ABD'de cinsel istismar ve fuhuş ağı kurmak suçlamasıyla tutuklanan ve tutuklandığı özel güvenlikli cezaevinde cesedi bulunan, intihar ettiği öne sürülen milyarder Jeffrey Epstein'in davasına ilişkin kamuoyuna açıklanan son dosyalarda Türkiye detayı dikkatleri çekti. Pedofili ağının İstismarına uğrayan kız çocuklarının avukatı Katherine W. Ezell'in, Jeffrey Epstein'ın özel pilotu Slovakyalı Nadya Marçinko ile gerçekleştirdiği sorgu da belgeler arasında yer aldı. Pedofili, çocuk istismarcısı Jeffrey Epstein'ın özel pilotu, model Nadya Marçinko'nun sorgusunda, Epstein'ın Türkiye'den kız çocuklarını kaçırtarak Amerika'ya getirdiği de ortaya çıktı.

Yaşanan gelişmenin ardından sosyal medyada Bill Clinton ile ilgili olay yaratacak bir iddia da gündeme geldi. 1999 depreminde Türkiye'ye ziyarete gelerek dünya ajanslarına fotoğraflar veren Clinton'ın ABD'ye dönüşünün ardından deprem bölgesindeki bazı çocukların kaybolduğu iddia edilmişti. Bu iddialar depremde kaybolan çocukların "pedofili adası"na götürülmüş olabileceğinin altını çiziyor.

Tarih: 10-01-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum