1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Kemal Sunal Vefatının 20. Yılında anıldı...

Bugün Büyük Usta Kemal Sunal'ın vefatının 20. yılı. Sunal mezarı başında sevenleri tarafından anıldı.

Kemal Sunal Vefatının 20. Yılında anıldı...

Vefatının 20. yılında mezarı başında anılan Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal zor anlar yaşadı. "Onsuz yaşamayı kabullenmeye başlıyorum." diyen Sunal güçlükle ayakta durdu.

Törende usta sanatçı Sunal için Kuran-ı Kerim okundu ve dualar edildi. Kemal Sunal'ın ailesi ve sevenlerinin katıldığı anma töreninde duygusal anlar yaşandı.

Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, "Yavaş yavaş onsuz yaşamayı artık kabullenmeye başlıyorum ben. Çok zor tabi ama artarak büyüyen sevgi de büyük bir teselli oluyor bize. Hiç yalnız bırakmıyor sevenleri. Çok güzel şeyler yaşıyoruz ama yokluğu da çok acıklı " ifadelerini kullandı.

Oğlu Ali Sunal, "20 sene oldu. Artarak devam eden çok hak ettiği bir sevgiyi görüyordur diye umuyorum. Şimdi bizim bir heyecanımız var. Torunu oldu. Çok özledim. Tek tesellim 3 yaşından sonra babamla Narin'i tanıştırırken bol bol evimizde Kemal Sunal olacak diye düşünüyorum. O günü bekliyorum ben de. Bir şekilde kendimizi teselli etmeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Kızı Ezo Sunal, "Burada olduğunuz için çok teşekkür ederim. Ayağınıza sağlık, ağzınıza sağlık. 20 yıl oldu. Daha nice 20 yıllar bu sevgi devam edecek gibi duruyor. Türk halkının hem kalbinde hem gülücüklerinde yaşayacak. Bu da bize en güzel miras zaten. Geldiğiniz için tekrar teşekkür ederiz" dedi.

AntalyaBurada ailesi olarak bizler de büyük ustaya rahmet diliyor, onu sevgi ve saygı ile anıyoruz...

Tarih: 03-07-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum