1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

T-129 ATAK, Antalya BİLİMFEST’te

Kepez Belediyesi, 19-20-21-22 Ekim tarihlerinde düzenleyeceği BilimFest, Dünya çapında kendi sınıfında en etkin taarruz helikopteri olan milli gururumuz T -129 ATAK Taarruz ve Taktik Helikopterini ziyaretçilerle buluşturacak.

T-129 ATAK, Antalya BİLİMFEST’te

Kepez Belediyesinin Antalya Bilim Festivali(BİLİMFEST) 19-20-21-22 Ekim tarihlerinde kapılarını açıyor. Kepez Belediyesi ve TÜBİTAK işbirliğiyle 12 bin 500 metre kare alana kurulan Antalya Bilim Merkezi, 4 gün sürecek BilimFest ile bilim ve teknoloji devlerine ev sahipliği yapacak.   Antalya BilimFest’te, Dünya çapında kendi sınıfında en etkin taarruz helikopteri T- 129 ATAK Taarruz ve Taktik Helikopterini ziyaretçiler yakından görme imkanı bulacak. T-129 ATAK Helikopteri Türk Silahlı Kuvvetleri’nin taarruz helikopteri ihtiyacını karşılamak amacıyla Türkiye’ye özgü milli kabiliyetler kullanılarak geliştirildi.

Performansı zorlu (Sıcak hava-yüksek irtifa) görevleri için optimize edilmiş olup, gece ve gündüz koşullarında yüksek manevra ve performans kabiliyeti ile Türk Silahlı Kuvvetlerinin operasyonlarında etkin bir şekilde görev yapmaktadır.

Tarih: 09-10-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum