1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Yıllar sonra Galatasaray'a şok haber.

A Milli Futbol Takımı’nın İran, Rusya ve Tunus ile yapacağı hazırlık maçlarının kadrosu açıklandı. Teknik direktör Mircea Lucescu’nun tercihleri arasında Galatasaray’dan hiçbir futbolcu yer almazken, Fenerbahçe’den üç, Beşiktaş’tan ise iki futbolcu çağrıldı.

Yıllar sonra Galatasaray'a şok haber.

A Milli takıma Galatasaray'dan hiç bir futbolcu çağrılmaması, Galatasaray'ın Türkiye'de ilk defa 11 yabancı futbolcusu ile maça çıkması akıllara geldi.

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, aday kadroya şu isimleri dahil etti:

KALECİLER: Okan Kocuk (İstanbulspor), Serkan Kırıntılı (Atiker Konyaspor), Volkan Babacan (Medipol Başakşehir)

DEFANS: Şener Özbayraklı (Fenerbahçe), Mehmet Zeki Çelik (İstanbulspor), Çağlar Söyüncü (Freiburg), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe), Ömer Bayram (Teleset Mobilye Akhisarspor), Ertuğrul Ersoy (Bursaspor)

ORTA SAHA: Abdülkadir Ömür (Trabzonspor), Cengiz Ünder (Roma), Deniz Türüç (Kayserispor), Emre Akbaba (Aytemiz Alanyaspor), İrfan Can Kahveci (Medipol Başakşehir), Mahmut Tekdemir (Medipol Başakşehir), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Tarkan Serbest (Austria Wien), Yusuf Yazıcı (Trabzonspor), Hakan Çalhanoğlu (Milan), Kenan Karaman (Hannover 96), Serdar Gürler (Osmanlıspor), Yunus Mallı (Wolfsburg

FORVET: Cenk Tosun (Everton), Umut Bulut (Kayseripor)

MİLLİLER 23 MAYIS’TA TOPLANACAK

A Milli Takım, 27 Mayıs Pazar günü saat 19.00’da İran ile karşılaşmanın oynanacağı 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda yapacak. İdman öncesinde, A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu ve bir milli futbolcu basın toplantısı düzenleyecek.

A Milli Takım, Tunus ile oynayacağı karşılaşma için 30 Mayıs Çarşamba günü saat 14.55’te İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan İsviçre’nin Cenevre kentine seyahat edecek. Tunus-Türkiye özel maçı Cenevre Stadyumu’nda oynanacak ve saat 20.15’te başlayacak.

A y-yıldızlı ekip, 2018 FIFA Dünya Kupası’nın ev sahibi Rusya ile oynayacağı son hazırlık maçı için 3 Haziran Pazar günü bu ülkeye gidecek.Arena CSKA’da oynanacak Rusya-Türkiye özel karşılaşması, saat 19.00’da başlayacak.

Tarih: 18-05-2018

FACEBOOK YORUM
Yorum