1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

500 Milyar Dolarlıkı melekler Antalya'da!

Antalya OSB Teknopark ev sahipliğinde Antalya’nın G20 ve EXPO 2016’dan sonra üstleneceği en büyük uluslararası organizasyonlardan biri olan Dünya Melek Yatırım Forumu Dünya ve Akdeniz Kongresi’ne sayılı günler kaldı.

500 Milyar Dolarlıkı melekler Antalya'da!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi Teknopark, küresel erken aşama yatırım ve sermaye piyasalarının Davos’u olarak kabul edilen Dünya Melek Yatırım Forumu (World Business Angels Investment Forum-WBAF) iş birliği ile 125 ülkenin melek yatırımcılarını, fon yöneticilerini, girişimcilerini ve politika yapıcılarını Antalya’ya getiriyor. İlki 2017 yılında düzenlenen Dünya Melek Yatırım Forumu Dünya Kongresi, İstanbul’dan sonra ilk kez Antalya’da, 25-26 Ekim 2022 tarihlerinde, Nirvana Cosmopolitan Otel’de gerçekleşecek.

20 ÜLKEDEN 50 FİRMA YATIRIM ALMAK İÇİN SAHNEYE ÇIKACAK
‘Pandemi Sonrası Ekonomiler İçin Dijital Dönüşüm’ temasıyla düzenlenecek kongre, Küresel Açılış Töreni ile başlayıp, Akdeniz Kongresi ile devam edecek. Kongrenin ikinci gününde startup, scale-up ve yüksek büyüme hızı gösteren şirketler arasından seçilen 50 girişimci firma, 50 bin Euro ile 3 milyon Euro aralığında yatırım alabilmek için sahneye çıkacak. Kongreye katılanlar WBAF İşletme Okulu tarafından verilecek olan ücretsiz eğitimlere de katılabilecek. Kongrenin biletleri 24 Ekim Pazartesi gününe kadar www.wbafakdeniz.org adresinden temin edilebilecek.

BAŞKAN BAHAR’DAN GÜÇ BİRLİĞİ ÇAĞRISI
Dünya Melek Yatırım Forumu Dünya ve Akdeniz Kongresi’nin melek yatırımcılar, fon şirketleri ve girişimcilerle network yapmak isteyenlerin kaçırmaması gereken bir etkinlik olduğunu belirten Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ve Antalya OSB Teknopark Başkanı Ali Bahar, “Güç birliğinin öneminin farkındalığı ile sizleri WBAF 2022 Dünya Kongresi ve Akdeniz Kongresi’nde aramızda görmeyi, girişimcilik ekosisteminde Antalya’mızı Bölgemizin cazibe merkezi olması için hep birlikte bu tür büyük global organizasyonlara imza atmaya çağırıyoruz” dedi.

Tarih: 21-10-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum