1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Akdeniz derbisinde kazanan Konyaaltı

Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, Süper Lig beşinci hafta maçında Adana ekibi Totemcard Adasokağı SK ile deplasmanda oynadığı karşılaşmayı 25-33’lük skorla kazandı.

Akdeniz derbisinde kazanan Konyaaltı

Hentbol Kadınlar Süper Lig beşinci hafta maçında Totemcard Adasokağı SK deplasmanına çıkan Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol takımı, maçın başlangıç düdüğü ile oyuna hakimiyet kurdu. Baskılı oyunu ile ilk yarıyı 11-17 önde kapatan Mavi Kelebekler, ikinci yarıya da hızlı başladı.

Skor farkını koruyan Mavi Kelebekler, oyunun belli Coinbar bölümlerini yedek oyuncular ile oynadı. Maçın bitiş düdüğüne kadar hem savunmada hem de hücumda iyi bir oyun izleten Konyaaltı, Adana ekibini 25-33’lük skorla yenmeyi başardı. Genel anlamda deplasman maçlarında iyi bir performans sergilediklerini ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, sporcularını tebrik etti. Hem ligde hem de Avrupa Kupaları’nda istedikleri sonuçları aldıklarını belirten Esen, EHF Kadınlar Avrupa Kupası üçüncü turdaki rakiplerinin Ukrayna ekibi HC Galychanka Lviv takımı olduğunu da yineledi. Takımın Avrupa’da boy göstermesinin kentin spor turizmine katkı sağlayacağına değinen Esen, “Amacımız, hem Konyaaltı hem Antalya hem de ülkemizi Avrupa’da başarıyla temsil etmektir. Bunun yanında, kentin spor turizmine katkı sağlayarak uluslararası arenada adını duyurmak da istiyoruz. Tabii bunu gençlerimizin daha fazla spora yönelmesini sağlamak için de yapıyoruz” dedi.

Tarih: 22-10-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum