1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyelerine KÖK’ten Ödül Yağdı!

Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyeleri Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından düzenlenen Kente Önem Katanlar (KÖK) Ödülüne layık görüldü.

       Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyelerine KÖK’ten Ödül Yağdı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından geleneksel ödül törenlerini tek bir çatı altında toplayan ve bu yıl ilk kez verilen KÖK Ödülleri’nin sonuçları açıklandı. “Kente Önem Katanlar” isminin baş harflerinden oluşan KÖK Ödülleri’nde 110 proje değerlendirildi. Şehre değer katan projeler arasında Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Gamze Tanrıöver,  Dr. Öğr. Üyesi Ebru Nalan Sülün, Doç. Dr. Hakan Öniz,  Prof. Dr. Havva İşkan Işık çalışmalarıyla ödüle layık görüldü.

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gamze Tanrıöver “Meme Kanseri Modelinde Primer Tümör ve Metastaz Oluşumunda Melatonin ve Doksorubisinin İn Vivo ve İn Vitro Etkilerinin Değerlendirilmesi” adlı çalışmasıyla Bilim kategorisinde; Güzel Sanatlar Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sanat Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ebru Nalan Sülün “Açık Hava Sanat Alanı: Birlikte & ……… İzinde” adlı çalışmasıyla Kültür-Sanat kategorisinde; Akdeniz Üniversitesi Sualtı Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Hakan Öniz, “Antalya Kıyıları Arkeolojik Sualtı Kazı ve Araştırmaları Projesi” adlı çalışmasıyla Antalya Araştırması kategorisinde; Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Havva İşkan Işık ise 2020 Patara Yılı olması ve Patara'da yürütülen çalışmalar dolayısıyla, Özel Ödül kategorisinde ödül kazandı.

Üniversitelerin temel görevlerinden birinin bulunduğu şehre ve ülkeye katkı sağlamak olduğunu ifade eden Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, “Akdeniz Üniversitesi olarak bilim, sağlık, araştırma, kültür sanat ve diğer tüm alanda çalışmalarımızla şehrimize ve ülkemize önemli katkılar sağlıyoruz. Hocalarımızın yaptığı çalışmaların da bu anlamda ödüllerle taçlanması bizlerin için oldukça mutluluk verici. Her biri kendi alanında duayen hocalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” diye konuştu.

KÖK ödüllerinin çok anlamlı bir geleneği başlatacağını söyleyen Rektör Özkan, “Kente Önem Katanlar başlığıyla şehrimiz için oldukça anlamlı bu organizasyonu yürüten ve şehrimize değer katanları ödüllendiren ATSO Başkanımız Davut Çetin’e ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

Tarih: 14-10-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum