1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

AKP Kemer İlçe Başkanı muhtarları ziyaret etti

AK Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Minta ve ilçe yönetimi, ilçeye bağlı tüm muhtarı tek tek ziyaret ederek sorunları yerinde dinledi.

AKP Kemer İlçe Başkanı muhtarları ziyaret etti

AK Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Minta, ilçede görev yapan muhtarları ziyaret etti. Yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden muhtarların önemli bir hizmeti yerine getirdiğini vurgulayan AK Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Minta, “Birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı yürüttüğümüz muhtarlarımızla aramızda bir gönül bağı var. Cumhurbaşkanımız muhtarlarımız için yapılan çalışmalarla bizzat ilgilenerek bu görevi ne kadar önemsediğini bizlere gösterdi. Bizler de ilçemizde görev yapan muhtarlarımızla aynı hassasiyetle çalışıyoruz. Emeklerinden ötürü tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


MUHTARLARIMIZIN HER ZAMAN YANLARINDAYIZ


Kemer’de yaşanan tüm sıkıntıları bizzat takip ettiklerini ifade eden İsmail Minta, “AK Parti Kemer İlçe Teşkilatı olarak ülkemizin can damarı olan mahallelerimizi, burada yaşayan muhtarlarımızı ziyaret ederken tüm sıkıntıları bizzat yerinden dinliyor, görüyor ve bu sorunlarla ilgili gerekli adımları atmak için girişimlerde bulunuyoruz. Muhtarlarımızın, sadece seçim süreçlerinde değil, her zaman yanında olduklarımızı bilmelerini istiyoruz” dedi.

AK PARTİ DÜN DE, BUGÜN DE MUHTARLARIN YANINDADIR

AK Parti İlçe Başkanı İsmail Minta “Bizler bugün çok şükür Kemer’de bir kişi ister partilimiz olsun, ister olmasın, sıkıntısını bize ulaştıramazsa, bunun bizim için büyük bir vebal olduğunun bilincini taşıyan bir teşkilata sahibiz. Bu bilinçle de sürekli olarak vatandaşlarımızın seçtiği muhtarlarımız ile görüşmeler yapmaktayız. Ziyaretlerimiz esnasında vatandaşlarımızın bizzat kendileri ile de sıkıntılarını ve sorunlarını konuşup bunların çözümüne yönelik görüşmelerimizi yapıyoruz.

Biz dün olduğu gibi bugün de vatandaşlarımızın, onların temsilcileri muhtarlarımızın yanındayız. Her türlü sorunda devletimizin tüm gücü ile yanlarında olmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımıza ve muhtarlarımıza ziyaretlerimiz bundan sonra da her fırsatta devam edecek" diye konuştu.

Tarih: 06-06-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum