1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Aksu Belediyesi ve Konyalılar Derneği geleneksel bamya çorbası gününde!

Aksu Belediyesi ve Antalya Konyalılar Derneği işbirliği ile Aksu Belediyesi önünde bamya çorbası ve kahvaltı buluşması gerçekleştirildi. Programa yaklaşık bin kişi katıldı.

Aksu Belediyesi ve Konyalılar Derneği geleneksel bamya çorbası gününde!

Antalya Konyalılar Derneğinin geleneksel bamya buluşmaları bu sefer Aksu Belediyesi işbirliği ile yapıldı. Belediye binası önünde düzenlenen kahvaltıya ilgi yoğun oldu. Programa; Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, eşi Ümmü Şahin, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, Antalya Konyalılar Derneği Başkanı Süleyman Üre, İstanbul Konyalılar Derneği Başkanı Kemal Çelik de eşlik etti.




Antalya Konyalılar Derneği Başkanı Süleyman Üre, etkinlikleri belediyelerle yapmanın daha iyi olduğunu, birlikten kuvvet doğduğunu dile getirirken; İstanbul Konyalılar Derneği Başkanı Kemal Çelik de maksadın birlikte vakit geçirmek olduğunu söyleyerek, başkanlara böylesine güzel bir program düzenledikleri için teşekkür etti.




Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin konuşmasında Aksu’nun hızla geliştiğini dile getirerek, “Aksu’da bir potansiyel var. Hızlı gelişim ve dönüşüm içindeyiz. Bu potansiyeli iyi değerlendirmemiz gerekli. 2014 yılından beri ilçemiz için çalışıyoruz. Aksu’yu yaşanılır bir ilçe haline getirme hedefindeyiz. Muhtarlarımız, kurumlarımız, derneklerimiz hepimiz elini taşın altına koymalıyız. Kültürlerin gelişimi, devamı için derneklere büyük görev düşüyor. Örf ve adetlerimize sahip çıkan, gençlere aktaran derneklerimize teşekkür ediyorum. Biz belediye olarak derneklere destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.




Antalya Konyalılar Derneği, desteklerinden dolayı Başkan Şahin’e plaket taktim etti.


 

Tarih: 26-03-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum