1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Aksu'da coronavirüs tedbirleri alındı

Aksu’da corona virüs konusunda gerekli önlemler alınmaya başlandı. Hafta sonu belediye hizmet binasını ilaçlayan Aksu Belediyesi, belediyeye girişlerde de vatandaşlara kolonya dökerek el hijyenini sağlıyor.

Aksu'da coronavirüs tedbirleri alındı

Aksu’da corona virüs konusunda gerekli önlemler alınmaya başlandı. Hafta sonu belediye hizmet binasını ilaçlayan Aksu Belediyesi, belediyeye girişlerde de vatandaşlara kolonya dökerek el hijyenini sağlıyor. Belediye; Kaymakamlık binası, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Perge girişi, parklar, duraklar ve camilerde de dezenfekte çalışması yapacak.
Çin’de ortaya çıkan ve kısa sürede pek çok ülkeyi etkisi altına alan corona virüse karşı Aksu’da özellikle halkın yoğun olarak kullandığı mekanlarda ilaçlama çalışması başladı. Önlemleri sıkı tutan Aksu Belediyesi ilk iş olarak belediye hizmet binasını ilaçladı. Belediye, binadaki hijyen maddelerini arttırırken girişlerde personellere ve halka kolonya dökerek el hijyenine de büyük önem veriyor.


Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan özel ekip, ilçedeki kamu kurumlarının binalarını, parkları, durakları, camileri de ilaçlayacak. Günde yüzlerce turistin uğrak noktası olan tarihi mekan Perge’de de belediye çalışma yapacak. Perge’nin girişindeki turnikeler dezenfekte edilerek temizlenecek.
Türkiye’de corona virüsün görülmesi ve Sağlık Bakanlığı’nın gerekli tedbirlerin alınmasını istemesiyle hemen harekete geçtiklerini ifade eden Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, “Temizlik İşleri Müdürlüğümüz kısa sürede gerekli hazırlıklarını yaparak, dezenfekte ilaçlarını aldı ve ilaçlama çalışmalarına başladı. Bu virüse karşı düzenli olarak dezenfeksiyon çalışması yapacağız.” dedi.
Ayrıca belediyede hamileler, kronik rahatsızlıkları bulunanlar, engelliler,  yönetici pozisyonundakiler hariç 60 yaş üstünde olanlar ve yasal süt izni kullananlar 12 gün idari izinli sayıldı.

Tarih: 17-03-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum