1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Aksu'ya giysi kumbaraları konuluyor

Aksu Belediyesi’nin kullanılmış tekstil ürünlerinin çöpe gitmesi yerine ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için Tabiat Geri Dönüşüm Firması ile imzaladığı sözleşme gereğince ilçenin değişik yerlerine giysi kumbaraları konulmaya başlandı.

Aksu'ya giysi kumbaraları konuluyor

Aksu Belediyesi ile Tabiat Geri Dönüşüm Firması arasında geçtiğimiz aylarda imzalanan 4 yıllık anlaşma gereğince kullanılmış giysi, ayakkabı gibi tekstil ürünleri ilçedeki 50 noktaya konulacak olan giysi kumbaralarında toplanacak. Vatandaşlar evlerindeki kullanılmayan tekstil ürünlerini çöpe atmak yerine giysi kumbaralarına atacak. Bu kumbaralar aracılığıyla toplanan tekstil ürünlerinden kullanılabilir durumda olanlar yılda bir defa ilçedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.
Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde hayata geçirilen bu proje kapsamında ilçenin farklı noktalarına 20 adet giysi kumbarası konuldu. İlerleyen günlerde ilçeye 30 giysi kumbarası daha konulacak. Aksu Belediyesi Başkan Yardımcısı Celil Gökçen, kullanılmayan giysileri kumbaraya atarak projeye destek oldu.

Tarih: 25-02-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum