1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Alanya Belediyesi internet kafeleri dezenfekte ediyor

Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bünyesinde kurulan korana dezenfekte ekibi, şehirde faaliyete geçen internet kafelerde dezenfeksiyon işlemi yaptı.

Alanya Belediyesi internet kafeleri dezenfekte ediyor

İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine "İnternet Kafeleri, Salonları ve Elektronik Oyun Yerleri" konulu genelge gönderdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, genelgede, 17 Mart'tan itibaren faaliyetlerinin durdurulmasına karar verilen internet kafeleri/salonları ile elektronik oyun yerlerinin kontrollü sosyal hayat döneminde hangi koşullara bağlı olarak faaliyet gösterebilecekleri bildirildi.

Buna bağlı olarak Alanya’da normalleşme sürecinde faaliyete başlayan internet kafeler dezenfekte edilmeye başlandı.

32 KAFE DEZENFEKTE EDİLDİ
1 Temmuz’dan itibaren faaliyete geçen internet kafeler Alanya Elektrikçiler, Elektronikçiler ve Sıhhi Tesisatçılar Odası ve Alanya Belediyesi iş birliğinde, Covid-19 tehdidine karşı dezenfekte ediliyor. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı dezenfekte ekibi tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, 32 internet kafede dezenfekte işlemi gerçekleştirildi.

“ESNAFIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”
Dezenfekte ekibine eşlik eden Alanya Elektrikçiler, Elektronikçiler ve Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı İlyas Bayır, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Odamıza kayıtlı ve uzun zamandır covid-19 nedeniyle kapalı olan internet kafelerimizde, Alanya Belediyesi ile birlikte dezenfekte işlemi gerçekleştirdik.

Bu süreçte emeği geçen başta Alanya Belediye Başkanımız Sn. Adem Murat Yücel ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekibi olmak üzere konuya hassasiyetle yaklaşan esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Esnafımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. En kısa sürede eski yaşam düzenimize dönme temennisiyle herkese sağlıklı günler diliyorum.” dedi.

Tarih: 11-07-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum