1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Ali Bahar, YSK'ya başvuracaklarını açıkladı!

İl Seçim Kurulundan çıkan karar üzerine açıklamalarda bulunan Ali Bahar Yüksek Seçim Kuruluna başvuracaklarını duyurdu.

Ali Bahar, YSK'ya başvuracaklarını açıkladı!

Bahar karar ile ilgili “Türkiye, Antalya’dan doğan çok önemli bir şansı yakalamıştı. İnsanları otele kapatan, insanlara şifreli oy veren, ki bu şifreli oy çok basit bir oy pusulasının hem yönetim kurulunda birinin isminin olması, aynı zamanda yedeklerin en altında olan kişinin kendisinin o kişiyi çizerek ismini tekrar oraya yazması, yani bir oy pusulasında bir kişinin iki kere isminin olmasının ne kadar saçma olduğunu adaletin görmemesini anlayamıyoruz” ifadelerini kullandı.

Açıklamalarının devamında hukuksuzluğun ortada olduğuna dikkae çeken Ali Bahar, “Bunun görülmüş olması tüm Türkiye için çok önemli bir adım olacaktı. Seçim sırasında yaşadığımız hukuksuzluklar sadece bunlardan ibaret değildi. Bize gerçek listelerin verilmemesi KVK nedeniyle askıdan indirdiğimiz faal hale dönüşen üyelerin bize gösterilmemesi, bunu bile mahkeme kararıyla almak zorunda kalmamız, son gün bir meclis üyemizi yine mahkeme kararıyla ancak saat 16.45’te aramıza katmamız, yani rakibimizin her şeyiyle hukuksuz, her şeyiyle adaletsiz götürdüğü bir seçime tüm Türkiye tanık oldu” dedi.

İl Seçim Kurulu'nca verilen kararın kanunsuz olduğunun altını çizen Bahar: “Bizim içimiz rahat, tüm ekiplerimi canı gönülden tebrik ediyorum. Fakat rakibimiz başını yastığa nasıl rahat koyacak işte bunu da merak ediyorum. Bu itibarla İl Seçim Kurulu’nun verdiği karar tam kanunsuzdur ve biz Yüksek Seçim Kurulu’na tam kanunsuzluk yoluyla başvuracağız. Adalet aramaktan başka hiçbir şey yapmadık ve bunu tüm Türkiye’ye göstereceğiz.” diye konuştu.

Tarih: 13-10-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum