1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Altın ödül sahibine verildi!

Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı (ÜniAr) tarafından yapılan Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması [TÜMA-2020] sonuçları açıklandı. Öğrencilerin öğrenim gördükleri üniversitenin rektörünü değerlendirdikleri Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması [TÜMA-2020] Üstün Performans Ödülü kapsamında Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal ‘ÜniAr Altın Ödül’üne layık görüldü.

Altın ödül sahibine verildi!

Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı (ÜniAr) tarafından yapılan değerlendirme TÜMA-2020’de 125 devlet ve 67 vakıf olmak üzere 192 üniversitede öğrenim gören 40 bin öğrenciden öğrenim gördükleri üniversitenin rektörlerine ilişkin veri toplandı.

Analiz sonrasında en yüksek skorları alan ve üniversitelerinde göstermiş oldukları üstün performanslardan dolayı Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal’ın da aralarında bulunduğu 3 rektör ÜniAr Altın Ödül’üne layık görüldü.

Ayrıca Türkiye'de üniversite öğrencilerinin memnuniyetlerini ortaya koymak, üniversitelerin daha öğrenci merkezli olmasına katkı sağlamak amacıyla yapılan Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması’nda [TÜMA-2020] Akdeniz Üniversitesi öğrencilerini üst düzeyde memnun edebilen üniversiteler arasında yer aldı.

Akdeniz Üniversitesi Genel Memnuniyet Sıralaması başta olmak üzere Üniversitelerin “Öğrenim Deneyimi Tatminkârlığı”, “Yerleşke ve Yaşamının Doyuruculuğu”, “Akademik Destek ve İlgi”, “Kurumun Yönetim ve İşleyişinden Memnuniyet”, “Öğrenme İmkân ve Kaynaklarının Zenginliği”, “Kişisel Gelişim ve Kariyer Desteği” kategorilerinde üst sıralarda yer aldı.

 

 

Tarih: 21-07-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum