1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Antalya Altın Portakal 5 Ekim programı.

Antalya Altın Portakal'da bugün hangi etkinlikler var. Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla 57. kez düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali film gösterimleri ve söyleşiler ile geçen ilk gününü geride bıraktı. Festival bugün de sinema dolu bir programla izleyicilerle buluşacak.

Antalya Altın Portakal 5 Ekim programı.

FESTİVALDE BUGÜN / 5 EKİM PAZARTESİ

Antalya Altın Portakal'da bugün hangi etkinlikler var.

ULUSAL YARIŞMA EKİPLERİYLE SORU-CEVAP!

Ulusal Uzun Metraj Film Yarışmasında Atalay Taşdiken imzalı  Kar Kırmızı” filminin söyleşisi saat 11.00da, Reis Çelikin yönettiği “Ölü Ekmeği” filminin söyleşisi saat 12.30da film ekiplerinin katılımıyla AKMnin yanında kurulan Basın Merkezinde gerçekleşecek.

DİRLİK DÜZENLİK VE KOKU ANTALYADA!

Nesimi Yetikin yönettiği, bir anne ve iki kız arasındaki sevgi ile nefret arasında gidip gelen ilişkilerini ele alan Dirlik Düzenlik19.20de, sevginin ancak sevgi tarafından doğrulduğunu anlatan  Yasin Çetin ve Barış Gördağ yönetmenliğindekiKoku” 22.00da, Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması kapsamında, film ekiplerinin katılımıyla Cam Piramit Yanında Yıldızların Altında 1 açık hava sinemasında beyazperdede olacak.

ULUSLARARASI YARIŞMA HEYECANINDA 2. GÜN!

Macar yönetmen Lili Horvát’ın, aşk ve delilik arasındaki ince sınırı mercek altına aldığı Belirsiz Bir Süre İçin Birlikteliğe Hazırlık” 19.20de, 2006 yılında imza attığı “Esmanın Sırrı – Grbavica”yla tüm dünyada hatırı sayılır bir başarı elde eden Bosnalı yönetmen Jasmila Žbanićin kamerasını bir kez daha Bosna Savaşı’na çevirdiği Nereye Gidiyorsun Aida?” 22.00da Konyaaltı Sahilindeki Yıldızların Altında 2 açık hava sinemasında izleyicilerle buluşacak.

BELGESEL YARIŞMASINDA 3 FİLM GÖSTERİLECEK!

Stella Sema Yeşiltaç’ın kendi aile hikâyesi üzerinden Almanyaya göç eden farklı kuşaktan işçilerin neler yaşadıklarını sorguladığı er Ruh Donarsa…” 19.20de, kar fırtınası nedeniyle elektriksiz kalan İzmitte arıza gidermeye çalışan işçilerin zorlu mücadelelerini anlatan Metin Avdaç imzalı Tipi” ile Selin Şeknkökenin yönetmenliğinde sadece sol gözünü kırpma yetisiyle yaşayan ressam ve fotoğraf sanatçısı Ali Arif Ersenin hayatını konu alan Yangın Yerinde Orkideler” ise 21.30da ücretsiz olarak AKM, Amfi Tiyatrodaki Yıldızlar Altında 3 açık hava sinemasında beyazperdede olacak.

ÇEVRİMİÇİ SÖYLEŞİLER KONUĞU DAMLA SÖNMEZ!

Altın Portakal Sinema Okulu festivalin sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek söyleşi ve röportaj videoları ile Türkiyenin dört bir yanından sinemaseverlere de ulaşacak. Bugün sinema yazarı Evrim Kaya moderatörlüğünde oyuncu Damla Sönmez ile Türkiyede Kadın Oyuncu Olmak” başlıklı söyleşi festival youtube kanalında olacak.

ANTALYA FİLM FORUM BAŞLIYOR!

Olena Yershova Yıldız direktörlüğünde yedinci kez düzenlenen Antalya Film Forum bugün başlıyor. Salgın nedeniyle çevrimiçi gerçekleşecek Forumda platformların kazanan projeleri 7 Ekimde açıklanacak.

Tarih: 05-10-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum