1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Antalya Altın Portakal Film Festivali 6 Ekim programı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla 57. kez düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali 6 Eki programında ne var. İşte cevabı.

Antalya Altın Portakal Film Festivali 6 Ekim programı

FESTİVALDE BUGÜN / 6 EKİM SALI
Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla 57. kez düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali biletleri tükenmeye başladı. Festival, üçüncü gününde de Türkiye’de ilk kez gösterilecek filmlere ve söyleşilere sinemaseverleri bekliyor.

ULUSAL YARIŞMA EKİPLERİYLE SORU-CEVAP!
Bir anne ve iki kızı arasındaki sevgi ile nefret arasında gidip gelen ilişkiyi ele alan “Dirlik Düzenlik” filminin söyleşisi saat 11.00’de, gerçek ve karşılıksız sevgiyi küçük bir kız çocuğundan öğrenen bir kadının hikâyesini anlatan Yasin Çetin ve Barış Gördağ yönetmenliğindeki “Koku”nun söyleşisi, film ekibinin katılımıyla saat 12.30’da AKM yanındaki Basın Merkezi’nde gerçekleşecek.

“KUMBARA” VE “GÖLGELER İÇİNDE” ANTALYA’DA!
Yönetmen Ferit Karol’un “Beklentilerimiz, korkularımız, kendimizi var etme çabamız bizi en yakınımızdaki insana ne kadar yabancılaştırabilir?” sorusunu sorduğu “Kumbara” 19.20’de, Erdem Tepegöz’ün Gürcistan’da bir maden kasabasında beş haftada çektiği sıra dışı bağımsız bilimkurgu filmi “Gölgeler İçinde” 22.00’de Yıldızların Altında 1 açık hava sinemasında film ekiplerinin katılımıyla Türkiye’de ilk kez Antalya’da izleyicilerle buluşacak.

ULUSLARARASI YARIŞMA HEYECANINDA 3. GÜN!
Filistinli yönetmen Ameen Nayfeh’in, başrolünde “Body of Lies”, “The Kingdom”, “Paradise Now” gibi filmlerden tanıdığımız Ali Suliman’ın yer aldığı, İsrail işgali altındaki topraklarda Filistinlilerin yaşadıklarının anlatıldığı çarpıcı portresi “200 Metre” 19.20’de, Uberto Pasolini’nin gerçek bir hikâyeden uyarladığı, aile ve evlat edinme konularına derin bir duyarlılıkla yaklaştığı filmi “Alelade Bir Yuva” 22.00’da Yıldızların Altında 2 açık hava sinemasında beyazperdede olacak.

TÜRKİYE’DE İLK KEZ GÖSTERİLECEK BELGESELLER!
Deniz Tortum’un babasının hekim olarak 30 yıl görev yaptığı ve kendisinin dünyaya geldiği Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ndeki gündelik hayatı mercek altına aldığı belgeseli “Maddenin Halleri” 19.20’de, Eytan İpeker’in Yahudi soykırımından kurtulan kadınlar arasında düzenlenen güzellik yarışmasının katılımcılarından Sophie Leibowitz’in hikâyesine odaklanan “Miss Holokost Survivor” 21.30’da Ulusal Belgesel Film Yarışması kapsamında AKM, Amfi Tiyatro’daki Yıldızların Altında 3 açık hava sinemasında ücretsiz olarak izleyiciyle buluşacak.

ÇEVRİMİÇİ SÖYLEŞİLER KONUKLARI İLKSEN BAŞARIR VE MERT FIRAT!
Altın Portakal Sinema Okulu kapsamında yapımcı Engin Palabıyık moderatörlüğünde, yönetmen-senarist İlksen Başarır ve oyuncu Mert Fırat ile “Birlikte Film Yapmak Üzerine” gerçekleşen söyleşi, festival YouTube kanalında olacak.

Tarih: 06-10-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum