1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Antalya Bilim Üniversitesi ödülleri topladı!

Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) tarafından bu yıl 18.'si organize edilen Türkiye’nin en büyük gastronomi yarışması olan "Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Festivali"ne, Antalya Bilim Üniversitesi damgasını vurdu.

Antalya Bilim Üniversitesi ödülleri topladı!

Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Festivali'ne katılan Uluslararası Antalya Bilim Üniversitesi öğrencileri, aldıkları ödüller ile adından söz ettirdi.

Festivalde Yılın Altın Şefi kategorisinde yarışan Aşçılık 2.sınıf öğrencisi Marsel Kozak, en iyi dereceyi alarak yılın altın şefi oldu. Üniversite Düzeyi Modern Türk Mutfağı Ekip Yarışmasında ise altın madalyaya Feyza Yaman, Uygar Karaaslan, Umut Topçuoğlu ve Buse Deniz Seçgin'den oluşan grup ulaştı.

Üniversite Düzeyi En İyi Üniversite Ekip Yarışmasında Duygu Yüksel, Berke Çelik, Hasan Candan, Tayyib Erkul grubu gümüş madalya kazanırken, Üniversite Düzeyi Okullar İçin Balık Yarışması kategorisinde Aşçılık 2. Sınıf Öğrencisi Yunus Emre Kaya altın madalyanın sahibi oldu.

Üniversite Düzeyi Okullar İçin Ana Yemek Yarışması kategorisinde Gümüş Madalya, Aşçılık 2. Sınıf Öğrencisi Sadettin Aydoğan’a, Üniversite Düzeyi Okullar İçin Ana Yemek Yarışması kategorisinde ise Aşçılık 2. Sınıf Öğrencisi Burak Canpeş’e gitti.

Yarışmada başarı kazanan öğrencilere, Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü İsmail Yüksek tarafından plaket verildi.

Plaket töreninde Rektör yardımcısı: Prof. Dr. Hamza Kandur

Genel sekreter: Prof Dr. İsmail Ceritli

Meslek Yüksek Okulu müdürü: Dr. Öğretim Üyesi Fatih Ak

Aşçılık Öğretim Görevlisi: Nihal Üstünkaya

Aşçılık Öğretim Görevlisi: Merve Solmaz

Tarih: 13-01-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum