1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Antalya'da bazı pazarcı esnafı maske takmıyor, zabıta bakıyor.

Antalya'da covid-19 tedbirleri sıkılaştırılırken, bir taraftan ise duyarsızlık ve denetimsizlik had safhaya çıkıyor. Pazar yerlerinde pek çok esnaf maske zorunluluğuna rağmen maske takmazken, zabıtalar ise duruma müdahale etmeyerek adeta virüsün yayılmasının önünü açıyor.

Antalya'da bazı pazarcı esnafı maske takmıyor, zabıta bakıyor.

Antalya'da pek çok pazar alanına pazarcı esnafı maske kuralına uymazken, diğer taraftan ise yasak olmasına rağmen bağırma yolu ile ürünlerini satmaya çalışıyor. Esnafın ağzından çıkan tükrük taneleri ürünlerin üzerine saçılırken, zabıta ise bu duruma seyirci kalarak adeta hastalığın yayılmasına neden oluyor.

Maske takmanın zorunlu olduğu dönemde bile maskesini takmayan bazı pazarcı esnafı eleştiri alırken, vatandaşlar yetkilileri göreve davet ediyor.

Vatandaşlar, ''gün içerisinde esnafı kontrol edip maske takmayanlara ceza kesilmesi, hatta ilgili oda veya kurum tarafından pazar açmama cezası verilmesi gerekir'' derken, kolluk kuvvetlerinin daha sık ve caydırıcı denetim yapması gerektiğini savundu.

Diğer taraftan pazar yerlerinde ürünlerin üzerine fiyat etiketi zorunlu olmasına rağmen etiket bulunmaması, kuralsızlığın ve denetimsizliğin seviyesini ortaya koyuyor.

Tarih: 12-09-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum