1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Antalya'da metaverse deneyimi Digiverse ile başladı.

Antalya'da Belek turizm bölgesindeki The Land of Legends girişinde açılan Digiverse, basın mensuplarına kapılarını açtı. Digiverse içinde ziyaretçiler gözlük kullanmadan, çıplak gözle 3 boyutlu metaverse'ü yaşayabiliyor, ilginç deneyimleri yaşamın imkanını buluyor.

Antalya'da metaverse deneyimi Digiverse ile başladı.

Boyut değiştirmeye hazır mısınız' sloganıyla açılan dijital gösteri merkezi Digiverse, The Land of Legends içerisinde 5 bin metrekare alanda oluşturuldu. 

The Land of Legends’ın ev sahipliği yaptığı benzersiz deneyimlerden biri olan Digiverse, AR teknolojilerini kullanarak kurguladığı sıra dışı atmosferi ile ziyaretçilerine adeta boyutlar arası bir serüven yaşatıyor.

5000 m2’lik bir alanda 100’den fazla dijital eserin deneyimlenebileceği ödüllü Digiverse herhangi bir gözlük kullanmaksızın üç boyutlu şaşırtıcı bir evrenin içine izleyicilerini dahil ediyor.

Akıllı telefon yardımı ile yaşanabilecek farklı deneyimler de yine alanda konuklarını bekliyor. Her yaş grubundan insanın keyif ve heyecan duyarak keşfedeceği Digiverse her gün 16.00 - 00.00 saatleri arasında ücretli olarak gezilebiliyor.

Öte yandan Özel Özel Eğitim Dernekleri Federasyonu da düzenlenen organizasyon ile geleceğin teknolojisiyle dünyada ilk ve tek hissedilebilir sanal evren deneyimini üyelerine sundu.

Tarih: 08-11-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum