1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Antalya'da sağlık çalışanlarına servis hizmeti verilsin talebi.

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası SES,

Antalya'da sağlık çalışanlarına servis hizmeti verilsin talebi.

Çin’de başlayıp, Dünya’ya yayılan ve en son ülkemizde de görülmeye başlanan salgın her geçen gün artarak devam ederken özellikle sağlık çalışanlarının içinde bulundukları riskli durum ve fedakarca görev almaları, pek çok kurumu harekete geçirdi.

Son olarak Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası SES bir açıklama yaparak Antalya'da sağlık çalışanları için ücretsiz servis hizmeti sağlanmasının altını çizdi, Antalya Valiliğine gereken başvuruyu yaptıklarını bildirdi.

YAPILAN BAŞVURUDA ŞU İFADELERE YER VERİLDİ...

Bu olağanüstü süreçte en önemli iş yükü biz sağlık ve sosyal hizmet emekçilerindedir. Büyük bir özveri ile çalışan sağlık ve sosyal hizmet emekçileri aynı zamanda salgına yakalanma riskiyle de karşı karşıyadır. Sağlık ve sosyal hizmet emekçilerinin en büyük kaygılarından bir de virüsü aile bireylerine bulaştırma kaygısıdır.

Maalesef sağlık kuruluşlarımızın sağlık ve sosyal hizmet emekçilerini misafir edecek imkânları bulunmamaktadır. Sağlık ve sosyal hizmet emekçilerinin bu kaygıları dikkate alınarak kamu kurumlarına ait ilimiz sınırları içindeki, Üniversite, Karayolları, Öğretmenevleri, DSİ vb kurumlara ait misafirhanelerin sağlık ve sosyal hizmet emekçilerine tahsis edilmesi, sağlık ve sosyal hizmet emekçilerinin bu misafirhanelerden işe gidiş - gelişleri için ücretsiz servislerin sağlanması, sağlık emekçilerinin forma ve diğer kıyafetlerinin misafirhane çamaşırhanelerinde yıkanması taleplerimizin karşılanması hususunda gereğini arz ederiz.

Tarih: 23-03-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum