1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Antalya'da ulaşım için toplanan imzalar belediyeye teslim edildi

Antalya Altınova'da mahalle halkının bir süre önce ulaşım koşullarının iyileştirilmesi için başlattığı imza çalışması tamamlandı.

Antalya'da ulaşım için toplanan imzalar belediyeye teslim edildi

Özellikle işe geliş gidişlerde, çocuklar ve öğrenciler okula giderken ya da hastaneye ulaşmak gerektiğinde yaşanan zorluklar mahalle halkının tepkisini çekiyordu.

İmza çalışmaların yürütüldüğü süreçte mahalle sakinlerinden bir yurttaş yaşadığı zorlukları soL Haber'e şu şekilde aktarmıştı:  "Biliyorsunuz, memlekette hastane randevusu almak zaten çok zor. Ona rağmen bir şekilde randevu alıyoruz ama bu sefer de otobüs geç geldiği için randevu saatine yetişemiyoruz."

Mahalleden bir anne ise yaşadıklarını "Çocuğum Anadolu Lisesi'ni kazandı ama kazandığı okula otobüsün olmaması ve servis ücreti karşılayacak durumumuz olmadığı için gönderemedik. Bizim mahalleden okula gidecek bir şehir içi hatlarından otobüs yok. Biz de mecburen mahalledeki liseye yazdırdık" diyerek ifade etmişti.

Altınova bölgesinden şehir merkezine doğrudan ulaşımın sağlanması, sadece saatte bir geçen aktarma sefer sayılarının arttırılması ve sokak aralarının ışıklandırılması talepleriyle toplanan imzalar, yaklaşık iki aydır sürdürülen mücadele sonrası Antalya Büyükşehir Belediyesine dilekçe eşliğinde teslim edildi.

Tarih: 06-10-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum