1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden kaçakçılara operasyon!

Antalya Emniyet Müdürlüğü, Antalya'nın çeşitli bölgelerinde kaçakçılık operasyonu düzenledi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden kaçakçılara operasyon!

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Alanya ve Manavgat Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliklerince, il genelinde kaçakçılık suçlarına yönelik operasyonlar yapıldı.


İnternet ortamından sanal alış-veriş fırsatı veren platformlar üzerinden mağaza kurarak kaçak getirilen cep telefonlarını klonlama yöntemi ile yasal hale getirdikten sonra sahte fatura ile satışının yapıldığı bilgisini alan ekipler harekete geçti. Yapılan operasyon sonucu, Muratpaşa ilçesindeki bir işyerinde yapılan aramada 87 adet kaçak cep telefonu ile bu telefonlara ait çok sayıda kaçak aksesuara el konuldu.


Döşemealtı Taşağıl Mahallesi'nde durdurulan araçlarda yapılan aramada; 2.200 litre sahte fıçı bira, boş bira fıçıları ile 744 şişe sahte alkol ele geçirildi. Bira fıçıları üzerinde yapılan incelemede üretim tarihlerinin kapakları ile uyuşmadığı, son kullanma tarihi geçmiş fıçı biraların yeni düzenlenen fatura ile legal hale getirilmeye çalışıldığı, merdiven altında izin alınmadan üretilen içkilerin piyasaya sürülmeye çalışıldığı anlaşıldı.


Devam eden operasyonlarda, 56 kilo 250 gram kaçak nargile tütünü, 375 litre sahte içki yapımında kullanılan etil alkol, 33 adet gümrük kaçağı parfüm, 12 adet gümrük kaçağı kol saati ele geçirildi.


Yapılan operasyonlarda yakalanan 9 şahıs hakkında Cumhuriyet Başsavcılıklarının talimatları doğrultusunda “5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet” suçundan adli işlemler yapıldı.
 

Tarih: 30-06-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum