1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Antalya Tabip Odası #YönetemiyorsunuzTükeniyoruz dedi!

Antalya Tabip Odası #YönetemiyorsunuzTükeniyoruz Haftası etkinlikleri kapsamında ellerinde dövizler ile Attalos meydanına yürüdüler.

Antalya Tabip Odası #YönetemiyorsunuzTükeniyoruz dedi!

Yürüyüş sonunda Antalya Tabip Odası Yönetim Kurulu üyeleri basın açıklaması yaptı.

#YönetemiyorsunuzTükeniyoruz Haftası etkinlikleri kapsamında Antalya Tabip Odası Yönetim Kurulu üyeleri ellerinde dövizler ile üç farklı güzergahtan Attalos meydanına yürüdüler. Meydana ulaştıklarında meslektaşları, demokratik kitle örgütleri ve sendikalar tarafından alkışlarla karşılandılar.

Antalya Tabip Odası başkanı Prof. Dr. Nursel Şahin salgının yönetilemediğine, COVID-19 kaynaklı ölümlere ve artan hasta sayısına dikkat çekti. Ardında Tabip Odası Genel sekreteri Dr. Gülsün Gülay Yılmaz #YönetemiyorsunuzTükeniyoruz başlıklı basın açıklamasını okudu.

Kalabalık bir katılım ile gerçekleştirilen eylem hafta boyunca diğer etkinliklerle devam edecek. Bir hafta boyunca “siyah kurdele” veya ‘siyah rozet’ takarak çalışacak olan doktorlar, 17 Eylül Perşembe günü saat: 12.30’da hastaneler ve bütün sağlık kurumlarında yitirilen hekimler ve sağlık çalışanlarının anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunacaklar.

Antalya Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyeleri de Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi önündeki saygı duruşu etkinliğine katılacaklar.

Tarih: 16-09-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum