1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Antalyaspor A.Ş’den bir ilk!

Fraport TAV Antalyaspor, Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor. Kulübümüz, Covid-19 pandemi kuralları kapsamında Türk Standartları Enstitüsü Akdeniz Bölge Koordinatörlüğüne Güvenli Hizmet Belgesi almak için başvurusunu yaptı.

Antalyaspor A.Ş’den bir ilk!

Bu belgeyi alan ilk spor kulübü olmak isteyen kulübümüz, sportif faaliyetleri sürdürürken teknik ekibimiz, sporcularımız, çalışanlarımız ve taraftarımız için pandemi kuralları ve bulaşmayı önlemek için tüm kuralları titizlikle yerine getirdi.

DENETİM DEVAM EDİYOR,
Başvurumuz sonucunda bugün kulübümüzde TSE Akdeniz Bölge Koordinatörlüğü Personeli Yüksek Gıda Mühendisi Ahmet Eryurt tarafından tüm hizmet alanlarının ve oluşturulan sistemin uygunluğunun teyit edileceği 1 günlük bir denetim gerçekleştiriliyor. Antalyaspor A.Ş’nin pandemi kapsamında bütün tedbirleri aldığının, uyguladığının, bulaşmayı önlemek için gerekli tüm süreçleri kontrol ettiğinin ve güvenli hizmet kurallarını yerine getirdiğinin teyit edilmesi ile Antalyaspor A.Ş, bu belgeyi almaya hak kazanacak.

TÜRKİYE’DE İLK VE TEK
Denetim ekibi çalışmalarını sürdürürken TSE Antalya Bölge Koordinatörü Hasan Demirtaş da Başkanımız Av. Aziz Çetin’i makamında ziyaret etti. Başkanımız Av. Aziz Çetin her zaman önceliklerinin insan sağlığı olduğunun altını çizerken Demirtaş ise Güvenli Hizmet Belgesi konusunda Antalyaspor A.Ş’nin çok titiz bir çalışma yürüttüklerine şahit olduğunu belirtti. Ziyarette,  Başkanımız Av. Aziz Çetin, Hasan Demirtaş’a Antalyaspor’umuzun formasını hediye etti. Hasan Demirtaş da başkanımıza “Dünyada 1502 yılında bugünkü manada hazırlanan ilk standartları içeren Kanunname-i İhtisab-ı Bursa adlı bir kitabı ve Sultan II. Beyazıt Han Rölyefini hediye etti. Denetim raporu olumlu çıkarsa Antalyaspor A.Ş. Güvenli Hizmet Belgesi’ni alan ilk Türk spor kulübü olacak.

Retrobet Giriş

Tarih: 03-03-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum