1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Antalyaspor’da yaşanan corona krizi sonuçlandı!

Süper Lig 2. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Antalyaspor'da 50 kişide yapılan testlerde corona virüsü çıkması endişeye yol açmıştı. Süper Lig’de yarın Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek Antalyaspor’da corona virüsü test sonuçları gündemi sarsmıştı.

Antalyaspor’da yaşanan corona krizi sonuçlandı!

Akdeniz ekibinde teknik ekip, futbolcular ve destek ekibe yapılan testlerde yaklaşık 50 pozitif vaka tespit edilince, Beşiktaş maçının akıbeti hakkında tartışmalar bir anda alevlenmişti.

Testlerin hatalı olabileceğinden şüphelenen Antalyaspor, TFF'nin protokolü de gereğince Antalya İl Sağlık Müdürlüğü'nde oyuncu ve çalışanlara test yapıldı. Bir oyuncu ve bir personelin Covid-19'a yakalandığı tespit edildi. Takım ise özel uçakla İstanbul'a gitti.

KLÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMA
“Fraport TAV Antalyasporumuzun Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşma öncesi özel bir laboratuvara yaptırılan Covid-19 testlerinde bazı tutarsız sonuçlar alınmıştır.

Bilahare Türkiye Futbol Federasyonu Sağlık Protokolü gereği Antalya İl Sağlık Müdürlüğü’ne yaptırılan resmi test sonucuna göre 1 futbolcumuz ve 1 personelimizde Covid-19 bulgusuna rastlanmıştır. Gerekli izolasyon sağlanmış, önlemler alınmıştır.

Takımımız Beşiktaş maçı için planlandığı şekilde özel bir uçakla İstanbul’a hareket edecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Tarih: 19-09-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum