1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Antalyasyor U13 takımı Dubai Cup'a katılıyor!

Fraport TAV Antalyaspor U13 takımı, Bileşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde gerçekleştirilecek olan Dubai Cup’a katılacak. 18, 19 ve 20 Mart 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan uluslararası kupada Fraport TAV Antalyaspor’un yanı sıra dünyanın önde gelen kulüplerinin U13 takımları da yer alacak.

Antalyasyor U13 takımı Dubai Cup'a katılıyor!

İtalya’dan AC Milan, İspanya’dan Barcelona ve Celta Vigo, Portekiz’den Porto, Hollanda’dan PSV Eindhoven, Mısır’dan Zed FC, Suudi Arabistan’dan Al Nasr ve Al Fateh, ev sahibi ülkeden ise Ajman Club, Fursan Hispania FC, Shabab Al Ahli, Al Wasl ve Al Wahda kulüpleri 3 gün boyunca birbirleri ile mücadele edecek.

GENÇ AKREPLER B GRUBUNDA
Fraport TAV Antalyaspor U13 takımı, İspanya’nın Barcelona, Suudi Arabistan’ın Al Nasr ve Mısır’ın Zed FC takımları ile birlikte B Grubu’nda yer aldı. Genç Akrepler ilk maçını 18 Mart Cuma günü saat 18.00’de Zed FC ile oynayacak. 19 Mart Cumartesi günü saat 10.00’da Al Nasr ile karşılaşacak olan kırmızı beyazlılar, grubundaki son maçında aynı gün saat 18.00’de Barcelona ile mücadele edecek. 20 Mart Pazar günü ise sabah seansında çeyrek final, öğleden sonra yarı final akşam da final müsabakaları oynanacak.

A TAKIM TEKNİK EKİBİ ÇALIŞTIRDI
Fraport TAV Antalyaspor U13 takımı, uluslararası turnuvaya katılmadan önce bir antrenmanını da Futbol Sorumlusu Nuri Şahin ve A Takımın teknik ekibiyle birlikte yaptı. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda teknik ekip, genç oyuncularla birebir ilgilendi. Fraport TAV Antalyaspor U13 takımı, 17 Mart Perşembe günü 18 futbolcu, 4 teknik ekip ve 2 yönetici ile birlikte Dubai’ye gidecek.

Tarih: 16-03-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum