1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Atay Uslu, DOMATEXPO 2020 Fuarı'nda...

Antalya'nın Kumluca ilçesinde bu yıl 6'ncısı düzenlenen Domates Yetiştiriciliği ve Teknolojileri Fuarı (Domatexpo) ziyaretçilere açıldı.

Atay Uslu, DOMATEXPO 2020 Fuarı'nda...

Organizasyonunu Kumluca Ticaret ve Sanayi Odasının üstlendiği fuarın açılışına TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, Kumluca Ticaret Borsası Başkanı Fatih Durdaş, Türkiye Halciler Federasyonu Başkanı Yüksel Tavşan, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökçe İlçe Protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.Yaklaşık 40 firmanın katıldığı fuar, 3 gün sürecek.

 

KONUŞMAK İLE İCRAAT OLMUYOR 

Fuar açılışında konuşan Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu şunları söyledi:
"Ak Parti Çiftçimize 17 yıldır destek olmakta. 17 yıldır Tarımsal Üretimden, ihracata kadar her alanda gelişme kaydettik. Ülkemizin tarımsal ürün ihracatımızı 3,7 milyar dolardan 17,7 milyar dolara çıkardık.. Antalya'da Domates İhracatı 17 Yılda 6 kat arttı, Biber İhracatı 17 yılda 6,5 kat arttı, Salatalık İhracatı 17 yılda 12 kat arttı. Antalyamızın toplam sebze ve meyve ihracatı 17 yılda 6,6 kat artarak, 2002'de 70 Milyon dolardan 2019 yılında 405milyon dolara çıktı. Geçtiğimiz haftalarda yaşanan domates ihracatı ile ilgili muhalefet vekilleri AK Partinin konu ile ilgilenmediği yanlışını ifade ettiler. Domates ihracatının önündeki engeller ile Recep Tayyip Erdoğan uğraşıyor. 200 bin tona çıkarılması sürecinde Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ve Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan anbe an takip etti. Biz çiftçimizin her zaman yanında olduk olmaya devam edeceğiz. Muhalefet Antalya'da Domates Ucuz, İstanbul'da pazarda gezip domates pahalı diyor. Kaç tane Chp var! CHP vekili Aydın Bey çiftçiye faydası olacaksa, ya Kumluca’da sebze ucuz konuşmasını İstanbul’da da pazarda yapsın yada istanbul vekillerinin domates pahalı enflasyon uçtu Samimi olmak lazım. Biz samimi olduk, biz laf değil hizmet ürettik. Konuşmak ile hizmet olmuyor. Hizmet demek, eser üretmektir, milletimizi ileri taşımaktır. “
 
CHP'NİN YAPTIĞI ÇEŞME YOK POLEMİĞİ ÇOK 
Antalya Milletvekili Atay Uslu konuşmasında CHP belediyelerinin işçi kıyımlarına son vermesi gerektiğini dile getirerek "Antalya CHP'den hizmet bekliyor. Antalya siyasetini yormayın ve hizmet yapmaya başlayın. Bu millet sizden hizmet bekliyor ama Chp'nin yaptığı bir çeşmesi yok, polemiği çok. Biz de eser üretmek isteyenlere, hizmet etmek isteyenlere destek oluruz ... Sizden önceki Başkan 50 km asfalt yapdıysa siz 51 km yapın sizi takdir edelim, hatta yapamadığınız kısım için destek isteyin, birlikte çalışalım, sonra yine sizi alkışlayalım. Ama polemiği bırakın, mezarlıktaki işçileri 650 km öteye sürmeyin, çim biçen işçi üzerinden siyaset üretip şehrimizi yormayın. Genel Başkanları işçilerinin ekmeği ile oynanmayacak sözünü ne çabuk unuttunuz? Yoksa Kemal Beyi genel Başkan olarak görmüyor musunuz? CHP milletvekilleri soru sormaya çok meraklı. Eğer soru soracaksanız belediye başkanlarınıza sorun bakalım: kaç işçiyi çıkarmışlar, kaç km sıcak asfalt dökmüşler, kaç vaatlerini yapmışlar demiyorum, kaç vaatlerinin temelini atmışlar sorsunlar bakalım." diye konuştu.

Tarih: 13-03-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum