1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

ATSO'da kim kazandı?

ATSO'da meclis üyeleri ve meslek komiteleri arasında gerçekleşen seçimlerde kıyasıya rekabet boy gösterirken; seçim sonuçlarının ardından tartışmalar da başladı. Peki ATSO'da kim kazandı?

ATSO'da kim kazandı?

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nda 25 bine yakın oy kullanma hakkı olan üyelerin yoğun katılımı ile gerçekleşen seçimde, 49 meslek komitesinde görev alacak 283 üye ile 117 meclis üyesi seçiminde 76 sandık kuruldu. Davut Çetin, Ali Bahar ve Reşat Güney’in başkan aday olduğu seçime iki gün kala Reşat Güney adaylıktan çekildiğini ve 500’e yakın üye taraftarıyla sandığa gitmeyeceklerini duyurdu.  Böylece başkanlık için iki aday Davut Çetin ile Antalya OSB Başkanı Ali Bahar mücadele etti

Seçim sonucunda Davut Çetin ve Ali Bahar grubu tarafından, kendi gruplarının kazandığı öne sürüldü. Çetin’in 66, Ali Bahar’ın 49 ve bağımsızların da 2 meclis üyesi kazandığı açıklarken;. Ali Bahar ise seçimleri kendi gruplarının kazandığını söyledi. Sonuçlar ise, bugünden itibaren askıya çıkacak ve 3 günlük itiraz hakkı ardından tirazlar değerlendirilecek ve kesinleşen sonuçların ardından ATSO Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri belirlenecek.

ATSO'nun yeni başkanı, yönetim kurulu, meclis başkanı ve meclis divanı TOBB disiplin kurulu üzerinden açıklanacaktır. 

 

Tarih: 03-10-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum