1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Başkan Muhittin Böcek Kumluca’da!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kumluca’da bir dizi ziyaret ve toplantılar gerçekleştirdi. Kumluca Kent Müzesi ile ATASEM kursiyerlerini ziyaret eden Başkan Böcek, muhtar ve STK temsilcileri ile buluştu. Kumluca sanayi sitesine yapılan asfalt çalışması ve Hacıveliler Köprüsü inşaat alanında da incelemelerde bulunan Başkan Böcek, Kumlucalı kadın muhtarları da evlerinde ziyaret etti.

Başkan Muhittin Böcek Kumluca’da!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, güne Kumluca’da başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek,  Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, meclis üyeleri, Kumlucalı 41 mahalle muhtarı, CHP Kumluca İlçe Başkanı Arif Kocacık, İYİ Parti Kumluca İlçe Başkanı Bekir Bircan ve STK temsilcileri ile bir araya gelerek kahvaltı yaptı. Başkan Böcek kahvaltının ardından, beraberinde Büyükşehir Belediyesi genel sekreter yardımcıları, danışmanları, daire başkanları, şube müdürleri ile birlikte Kumluca Kent Müzesi’ni ziyaret etti.

GİRİŞİMCİLERİN YANINDA OLDUK
Başkan Böcek, Türkiye’nin değişik yörelerinden yüzlerce eserin sergilendiği müzeyi gezerek tek tek inceledi. Müzeye hayran kalan Başkan Böcek, daha sonra Büyükşehir Belediyesi Kumluca Atatürk Sanat ve Eğitim Merkezi’ne (ATASEM) geçti. Burada ATASEM kursiyerlerini ziyaret ederek sohbet eden Başkan Böcek, eğitimin önemine değindi. ATASEM de kadın kursiyerlerin meslek öğrenerek ev ekonomilerine katkıda bulunduklarını belirten Başkan Böcek, “Girişimcilerimizin hep yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

MUHTARLAR VE STK TEMSİLCİLERİ İLE BULUŞTU
Başkan Böcek, daha sonra Kumluca Mehmet Akif Ersoy Kültür ve Sanat Kongre Merkezi’nde muhtarlar, STK temsilcileriyle birlikte toplantı yaparak, sorun, öneri ve talepleri dinledi. Toplantıda Kumluca’da geçtiğimiz günlerde yaşanan su kesintisi ile ilgili sıkıntılarını anlatan muhtarlar ilçenin nüfus artışı nedeniyle içme suyunun yetersiz kaldığını dile getirdi. Başkan Böcek de su kesintisinin ASAT ile ilgili olmadığına dikkat çekerek, “Bu konuda kimseyi suçlamıyoruz, ancak hiç kimsenin ucuz siyaset yapmasını da istemiyoruz. Bu konuda DSİ ile görüşmeliyiz. Kumluca giderek gelişiyor, büyüyor. Suyu yetersiz kalıyor. Belli bir oranda artırılması gerekiyor. Biz öncülük etmeye hazırız. Milletvekillerimizle, belediye başkanımızla, meclis üyelerimizle, muhtarlarımızla hatta tüm siyasi parti temsilcilerimizle birlikte gideriz. Vali beyle de görüşebiliriz. Biz çözüm odaklı çalışıyoruz. Kimsenin siyasi görüşüne bakmadan çalışıyor hizmet üretiyoruz. Biz önce halkımıza hesap veriyoruz. Geçmiş dönemde de içme suyu bahçe sulamada kullanılmış. Ancak nüfus artışı göz önüne alınarak yapılması gereken ne varsa yapmaya ve öncü olmaya biz varız” dedi.

KÖPRÜ ALANINI İNCELEDİ
Başkan Böcek, muhtarlar ve STK buluşmasının ardından Kumluca Hacıveliler Mahallesi Konakyanı Köprüsü inşaat alanında incelemelerde bulundu. Başkan Böcek, Hacıveliler, Salur, Çayiçi, Yeni Kışla ve Karacaören Mahallerini ilçeye bağlayan yol üzerindeki Hacıveliler Köprüsünün kısa sürede yapılması için gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi.

SANAYİ SİTESİNİ ZİYARET ETTİ
Başkan Böcek’in programı Kumluca Sanayi Sitesi ziyareti ile devam etti.  Büyükşehir Belediyesi’nin Kumluca Sanayi Sitesi’nde deforme olan mevcut asfaltı kazıyarak sıcak asfalt döktüğü çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Böcek, çalışma kapsamında yaklaşık 2500 ton asfalt serildiğini ve 16 bin metrekarelik bir imalat yapıldığını açıkladı. Başkan Böcek çalışmaların tamamlanmasının ardından vatandaşın ve esnafın trafik güvenliğinin de sağlandığı bir yola kavuştuğunu ifade ederek, “Biz ne gerekiyorsa yapacağız. Esnafımıza sağlıkla kullanmalarını diliyorum. Bütün esnafımıza hayırlı işler diliyorum. Ekonomik olarak zor bir dönemden geçiyoruz, onların da sıkıntılarını biliyorum. Biz her zaman esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

KÖLEOĞLU’NDAN BAŞKAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR
Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu  da, Kumluca Sanayi Sitesinin Batı Antalya’nın en büyük sanayi sitesi olduğunu belirterek, “Bize verdiğiniz desteklerden dolayı Kumluca halkı olarak şükranlarımızı belirtmek istiyoruz. Yıllardır çözülmeyen sorunlarımız var. Özellikle burası Batı Antalya’nın ticaret merkezi. Ticaret merkezinin en önemli caddesindeki sorunu hemen gördükten sonra el koyduğunuz, çözdüğünüz için ben hem sanayideki esnaflarımızın hem Kumluca Belediyemizin hem de büyük Kumluca ailemiz adına teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

PLAKET VERDİ
Daha sonra Kumluca Sanayi Sitesi Başkanı Durmus Tomaç da sanayi sitesinin 20 yıldır süre gelen asfalt sorununu sıcak asfalt ile çözdüğü için Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür plaketi verdi.

PORTAKAL BAHÇESİ’NE ZİYARET
Başkan Böcek’in Kumluca programı kapsamında, Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökçe ile birlikte daha önce Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından faydalı böcek salınımı yapılan Çiftçi Muhammet Arıcan’ın portakal bahçesini ziyaret etti.

TAZİYE VE EV ZİYARETLERİ YAPTI
Başkan Böcek, geçen hafta annesi vefat eden Kumluca Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Ramazan Nacakçı’ya da taziye ziyaretinde bulundu. Başkan Böcek daha sonra 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde muhtar kadınlara verdiği söz üzerine Kumluca'da kadın muhtarların evlerine misafir oldu. Kumluca Ortaköy Mahalle Muhtarı Halime Kaya ve Altınyaka Mahalle Muhtarı Havva Karakuş’u evinde ziyaret eden Başkan Böcek, aileleriyle bir süre sohbet etti.

Tarih: 16-03-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum