1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Başkan Şahin'den personele kadınlar günü jesti

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve eşi Ümmü Şahin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle personelinin kadınlar gününü kutladı.

Başkan Şahin'den personele kadınlar günü jesti

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesinde belediyenin farklı birimlerinde çalışan bayan personelle bir araya gelerek çalışanların Kadınlar Günü’nü kutladı.

 

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in eşi Ümmü Şahin’in de yer aldığı programda Başkan Şahin bayan personelin Cuma günü yarım gün idari izinli sayılacaklarını belirterek şunları söyledi; “Gerek evinde gerekse belediyemizde büyük özveriyle çalışan bayan personelimizin Kadınlar Günü’nü yürekten kutluyorum. Belediyemiz bünyesinde çalışan tüm bayan personelimize gösterdikleri gayretler ve özverili çalışmaları için ayrıca teşekkür ediyorum. Biz belediye olarak her yıl üretime katkı sağlayan, emek veren, fedakâr kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü farklı etkinliklerle kutluyoruz. Ancak bu sene İdlib’de verdiğimiz 36 şehidimizin ardından kadınlarımızdan gelen talep doğrultusunda; İdlib şehitlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimizi anacağımız bir dua programı hazırladık. 10 Mart Salı akşam saat 19.00’da Köseoğlu Düğün Salonu’nda gerçekleştireceğimiz dua programımıza Aksulu kadınlarımızı davet ediyor, tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum” dedi.

 

Kadınların hayatın her alanında yer aldığını ifade eden Ümmü Şahin ise sadece 8 Mart'ın değil her günün kadınların günü olduğunu belirterek "Cennet annelerin ayağı altındadır. Toplumun ana direği; kadınlarımız, annelerimizdir. Belediyemize hizmet veren bayan personelimizin ve tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.
Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, eşi Ümmü Şahin ve Aksu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Aysun Temik daha sonra bayan personele hediyeler dağıttı.

Aksu Belediyesi Basın Servisi

Tarih: 07-03-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum