1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Bayar: Biz bu skandalın peşini bırakmayacağız!

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, AKP Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ın, “Serik Belediyesi 2018-19 yıllarında denetlendi” beyanı üzerine bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Başkan Bayar, “Bakanlar yalan mı söylüyor? Rüşvet itiraf edildi. Biz bu skandalın peşini bırakmayacağız” dedi

Bayar: Biz bu skandalın peşini bırakmayacağız!

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Serik Belediyesi’nin 2018 ve 2019 yıllarında denetlendiğini ve herhangi bir şüpheli işleme rastlanmadığını belirten AKP Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’a, Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nusret Bayar’dan cevap gecikmedi. Ortada bakanlar tarafından itiraf edilen bir rüşvet skandalının olduğunu bir kez daha hatırlatan Başkan Bayar, yaptığı yazılı basın açıklamasında, “AKP İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Serik Belediyesi’nin 2018-2019 yılında denetlendiğini ve şüpheli işlem olmadığını söylüyor. O zaman ya 500 Bin Liralık rüşvet alındığını herkesin içinde itiraf eden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yalan söylüyor ya da AKP İl Başkanı! İbrahim Ethem Taş bu kadar emin ise bize cevap vereceğine, Dışişleri ve Turizm Bakanına cevap versin. Sonuçta bu skandalı itiraf edenler onlar! Biz bu konuda AKP İl Başkanını değil, devletin en yetkili kişilerinin söylemlerini dikkate alırız! Rüşvet iddialarının peşini bırakmayacağız” ifadelerine yer verdi.

“CHP’li Belediyeleri İstediğiniz Kadar Denetleyin Çekincemiz Yok”
Rüşvet iddiaları karşısında sessiz kalmanın da suça ortak olmak anlamına geldiğini ifade eden CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, CHP’li belediyelerin bu konuda her zaman denetime açık olduğunun, çekinecekleri hiçbir durum olmadığının altını çizdi. Başkan Bayar, “CHP’li belediyeler söz konusu olduğunda anında harekete geçen, müfettiş gönderen bakanlıklar, Serik’teki rüşvet iddialarını neden görmezden geliyor? Cumhuriyet Halk Partili belediyelerimizi istediğiniz zaman, istediğiniz gibi denetleyebilirsiniz. Bizim bu konuda bir çekincemiz yok. Ancak Serik’te bakanların itiraf ettiği 500 bin lirayı kimler verdi? Kimler aldı? İnatla sorduk, inatla soracağız! İl Başkanlığı olarak suç duyurusunda bulunmamıza rağmen; Bu rüşveti kim aldı? Rüşveti alan ve veren ile ilgili niye kamuoyuna bir açıklama yapılmıyor? Rüşveti adeta itiraf eden bakanlar niye susuyor? Hükümetin bir an önce bu skandalı açığa kavuşturup, kamuoyunun vicdanını rahatlatması gerekmektedir” şeklinde konuştu.

Tarih: 04-06-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum