1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Bayramda aşevine kurban eti bağışlayabilirsiniz

Finike Belediyesi, Kurban Bayramı süresince hayırsever vatandaşların kurban eti bağışlarını bekliyor. Bağışlanan etler, aşevi aracılığıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek olarak dağıtılacak.

Bayramda aşevine kurban eti bağışlayabilirsiniz

Finike Belediyesi, ‘Yalnız Değilsin’ projesi çerçevesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek yardımını aşevi aracılığıyla sürdürüyor.

Hayırsever vatandaşlar da aşevine gıda maddesi yardımında bulunarak, Finike Belediyesi’nin projesine büyük destek veriyor. Geçen yıl Kurban Bayramı’nda kurban eti bağışı ile desteğini sürdüren vatandaşlar, bu yıl da kestiği kurbanların etlerini aşevine bağışlamak istiyor.

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, “Hayırsever vatandaşlarımızın et bağışlarının teslim alınması ve soğuk zincire koyulması için bayramın birinci, ikinci ve üçüncü günü ‘Yalnız Değilsin’ masası nöbetçi olacak. Hayırsever vatandaşlarımız 0.242.855.55.66 numaralı telefonu arayarak, bağışlarının teslim alınmasını isteyebilir. Bu talebin ardından personelimiz bağış yapacak hayırsever hemşerimizin kurban kestiği noktaya giderek, eti teslim alacak” diye konuştu.

Hayırseverlerin bağışladığı etlerin aşevine teslim edileceğini açıklayan Başkan Geyikçi, “Hemşerilerimiz geçen yıl kurban bayramında aşevine büyük destek verdi. Bu desteği bu yıl da verecekler. Bağışlanan etler aşevinde pişirilecek yemekte kullanılacak ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtılacak” dedi. Dileyen vatandaşlar etlerini belediye personeline teslim edebileceği gibi dileyen hayırseverler aşevine de teslim edebilir.

 

 

Tarih: 24-07-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum