1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Büyükşehir’den Manavgat altyapısına önemli yatırım.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat'ın kanalizasyon sorunu için altyapı projesinin çalışmalarına başladı.İşte detaylar...

Büyükşehir’den Manavgat altyapısına önemli yatırım.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat’ta önemli bir altyapı projesini daha hayata geçiriyor. 

Çalışmaları başlayan ‘Manavgat Bölgesi Kanalizasyon, Kolektör, Şebeke Hattı ve Terfi İstasyonu Rehabilitasyonu Yapım İşi Projesi’ ile bölgedeki kanalizasyon sorunu tarihe karışıyor.  Proje, Manavgat’ın hem güncel hem de ileriye dönük ihtiyaçlarını karşılamaya yetecek büyüklükte. 

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Manavgat’ın kanalizasyon altyapısı için önemli bir adım daha atıldı. ASAT Genel Müdürlüğü’nün hayata geçireceği ‘Manavgat Bölgesinde Kanalizasyon, Kolektör, Şebeke Hattı ve Terfi İstasyonu Rehabilitasyonu Yapım İşi Projesi’ kapsamında ilçeye kanalizasyon kolektör ve şebeke hatları ile terfi istasyonlarına ait yapılar inşa ediliyor.

 

1510 METRE KANALİZASYON 
Proje kapsamında 1550 uzunluğunda betonarme kanalizasyon kolektör hattı ile 600 metre beton kanalizasyon şebeke hattı yapılacak. Ayrıca Köprüaltı Atıksu Terfi İstasyonu’na ait inşaat rehabilitasyonu, mekanik ve elektrik ekipman temini, montajı ile aynı terfi istasyonuna bağlı 490 metrelik terfi hattının imalatı da projeye dahil.


UZUN VADEDE İHTİYACI KARŞILAYACAK

ASAT yetkililerinin verdiği bilgiye göre Manavgat’ın güncel ihtiyacı ile birlikte uzun vadede ileriye dönük ihtiyaçlarını karşılamaya yetecek çapta büyük ve önemli bu altyapı yatırımı için çalışmalar son hızla devam ediyor. Halen 11 iş makinesi ile sahada olan ekip Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi yolu üzerinde palplanş ve 140 cm’lik kolektör hattı imalatını sürdürüyor.

 

Tarih: 24-06-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum