1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Büyükşehir'den YKS öncesi ayağı kırılan öğrenciye yardım

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ikinci oturumu öncesinde ayağını kıran Kübra Özbaş’ın yardımına koştu. Koltuk değnekleri ile zorlanan genç kıza tekerlekli sandalye tahsis edilerek, sınav salonuna rahatça ulaşabilmesi sağlandı.

Büyükşehir'den YKS öncesi ayağı kırılan öğrenciye yardım

Antalya Büyükşehir Belediyesi, YKS sınavının Pazar günü yapılan ikinci oturumunda da kent genelindeki 142 okulda öğrenci ve velilerine maske, su ve kalem dağıtımı gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı görevlileri, okul önlerinde kurulan stantlarda maske, su ve kalem desteği yanında, zor durumdaki öğrencilere de yardım etti.
 

TEKERLEKLİ SANDALYE DESTEĞİ

YKS’nin Cumartesi günü gerçekleştirilen ilk oturumuna katıldıktan sonra akşam evinde kaza sonucu ayağını kıran ve ayağı alçıya alınan Kübra Özbaş da bunlardan biriydi.

Sınavın Pazar günkü ikinci oturumuna katılmak üzere Başöğretmen Atatürk İlkokulu’na koltuk değnekleri ile gelen Kübra Özbaş’ın zorlandığını gören Büyükşehir Belediyesi görevlileri, yardıma koştu.
 

Genç kıza kısa sürede tekerlekli sandalye desteği sağlandı. Kübra, ailesinin ve sınav görevlilerinin nezaretinde, yorulmadan kolayca sınav salonuna ulaşarak, sorunsuz bir şekilde sınava girdi.

 

BAŞKAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR

Baba Ayhan Özbaş, kızının yaşadığı talihsiz kaza sonrası üzüldüklerini söyledi. Özbaş, “Kızım alışık olmadığı için koltuk değneği ile hareket etmekte zorlandı. Biraz stres oldu. Belediyemizin sağladığı tekerlekli sandalye ile kolayca sınavına girip çıktı. Bize bu imkanı sağlayan Antalya Büyükşehir Başkanımız Muhittin Böcek’e ve kızım için seferber olan tüm görevlilere çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Tarih: 29-06-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum