1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Çaldıkları araçların motor ve şasi numaralarını değiştirerek satıyorlardı...

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Alanya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlileri tarafından yapılan çalışmalarda “Resmi Belgede Sahtecilik” ve “Nitelikli Dolandırıcılık” yapan kişiler tutuklandı.

Çaldıkları araçların motor ve şasi numaralarını değiştirerek satıyorlardı...

Kendilerinin ve yakınlarının üzerine satın aldıkları araçların motor ve şasi numaralarını, İstanbul ve Kocaeli ilinden çaldıkları 32 adet aracın motor ve şasi numaralarına  aktardıkları ve change işlemine tabi tutulan bu araçları satarak haksız kazanç elde eden ve birçok insanın mağduriyet yaşamasına sebep olan Ö.O.G ve M.B. isimli 2 şüpheli Alanya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlileri tarafından yapılan çalışmalarla yakalandı.

Yakalanan şüpheliler Cumhuriyet Savcısı talimatıyla haklarında “Resmi Belgede Sahtecilik” ve “Nitelikli Dolandırıcılık” suçlarından yapılan işlemlerin ardından sevk edildikleri Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aynı zamanda yapılan açıklama ile üzerinde change işlemi gerçekleştirilen çalıntı araçların işlemlerin tamamlanmasının ardından asıl sahiplerine teslim edileceği de bildirildi.

Tarih: 05-09-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum