1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Deva'dan "Devasal Çözümler" çalıştayı.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi, Devasal Çözümler Çalıştayı Ankara'da yapıldı. Çalıştayda konuşan Genel Başkan Ali Babacan, kendi iktidarlarında çocuk yaşta evlilikleri önleyeceklerini söyledi. Toplantıya katılan Kadın Politikaları Antalya İl Başkanı Nuray Özkul ise Antalya çalışmaları hakkında bilgi verdi

Deva'dan

DEVA Partisi, 'Devasal Çözümler' çalıştayında hazırlanan, 'Sağlıkta Kadın' ile 'Kültür sanatta kadın' raporlarını açıkladı. Raporun açıklandığı toplantıya Kadın Politikaları Başkanı Elif Esen, Kadın Politikaları Antalya İl Başkanı Nuray Özkul ve diğer yöneticiler katıldı. toplantıda konuşan Genel Başkan Ali Babacan, "Nüfusumuzun yarısı kadın. Kadının hayatı kolaylaştıkça, Türkiye kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla çok daha zengin bir toplum olacak. Çok daha mutlu bir toplum olacağız. Çok daha adil bir toplum olacağız Türkiye olarak. Biz, kadın sağlığını korumayı, toplum sağlığını korumanın ayrılmaz bir parçası olarak görüyoruz. O nedenle, kadınlar için koruyucu sağlık hizmetlerini güçlendirmeyi hedefliyoruz. Devletin imkanlarını çocuk yaşta evlilikleri engellemek için seferber edeceğiz.  Bu nedenle, kız çocuklarını ve ailelerini seminerler ve eğitimler ile bilinçlendiren, gerektiğinde psikolojik destek sağlayan adımları da yine oldukça önemli görüyoruz" dedi.

ÖZKUL ANTALYA'YI ANLATTI
Babacan, konuşmasına şöyle devam etti:  "Kültür ve sanat alanındaki varlığını güçlendirmek çok önemli bir hedef olarak önümüzde durmak zorunda. Bu doğrultuda; ulusal ve uluslararası festival ve ödül törenleriyle, kadınların sağlık ve kültür alanındaki görünürlüğünü arttırmak önemli bir çalışma alanımız olacak. Uluslararası arenada Türkiye'nin görünürlüğünü, kadın sanatçılar ve kültür temsilcileri ile güçlendirmemiz yine önemli bir çalışma alanı. Bu alanlarda kadınların ekonomik yönden dezavantajlı oldukları da koskoca bir gerçek olarak karşımızda"  Toplantıya katılan Kadın Politikaları Antalya İl Başkanı Nuray Özkul ise buluşmanın verimli geçtiğini söyledi.  Kadın politikaları olarak Antalya'daki kültür ve sağlık alanındaki çalışmaları anlattığını belirten Özkul, "Genel başkanımız projeleriyle yolumuzu aydınlatıyor. Toplantıda Antalya'daki çalışmaları aktardım. Diğer illerdeki arkadaşlar da kendi çalışmalarını aktardı. Benim açımdan verimli bir çalıştay oldu" dedi.

Tarih: 14-07-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum