1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Duacı Yolu Masa Dağı'na bağlanıyor

Duacı Mahallesi’ni Masa Dağı’ndan şehir merkezine bağlayan yol çalışmalarını inceleyen Başkan Tütüncü, Fen İşleri Müdürü Ali Arslan’dan bilgi aldı, hal hatır sorduğu ekiplere de, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Duacı Yolu Masa Dağı'na bağlanıyor

Duacı’yı Masa Dağına bağlayan bir yolu hizmete kazandırmak için çalıştıklarını belirten Başkan Tütüncü, “Bu yol aslında 10 yıl önce bizim dönemimizde açtığımız bir yoldu. Ancak geçen yıllar içerisinde hem Duacı gelişti, hem de Masa Dağı gelişti.

Hemşerilerimizin Masa Dağı'na ve  Duacı’ya şehir merkezinden gelişleri ve gidişleri yoğunlaşınca bu bölgede trafik arttı. Dolayısıyla geniş bir yola ihtiyaç duyuluyordu. İşte hem Masa Dağı’nı Duacı ya bağlayalım, hem de Duacı’yı şehre bağlayalım, hem de şehir içi trafiğine alternatif bir ortam sağlayalım, imkan meydana getirelim, düşüncesiyle böylesi güzel bir yolu açtık, rehabilite ettik.

Ekiplerimiz büyük bir heyecanla çalışıyorlar, onlara çok teşekkür ediyoruz. Onlarla birlikte nice yollar açmaya devam edeceğiz" diye konuştu.  Duacı Mahallesi’ni Masa Dağı’ndan şehir merkezine bağlayan 2 kilometre uzunluğunda 20 metre genişliğindeki yol çalışmaları kapsamında 2 bin 864 ton pmt, 5 bin 800 ton binder döküldü, 6 bin ton sıcak asfalt serildi. 

Tarih: 27-07-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum