1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Ekşili Göletinde insanı üzen çöp manzaraları...

Antalya'nın doğa harikası noktalarından biri olan ekşili göleti özellikle haftasonu piknikçilerin akınına uğruyor. Duyarsızlık sonrası oluşan çöp manzaraları ise eleştiri topluyor.

Ekşili Göletinde insanı üzen çöp manzaraları...

Antalya merkeze 40 km mesafede Kızıllı bölgesinde yer alan Ekşili göleti, oluşan çöp manzaraları nedeniyle eleştiri toplarken, piknikçilerin duyarsızlığı ise bölgenin daha da kirlenmesine yol açıyor.

Göl kenarında piknik yapan halkın bıraktığı çöpleri kötü koku ve görüntü oluşturuken, göl kenarı belirli aralıklarla tmizlenme ihtiyacı duyuyor.

Piknikçilerin duyarsızlığının yanında yetkililerin de duyarsızlığı bölgedeki kirliliği daha da yukarılara çekiyor.

En azından haftasonları görevlendirilecek 2 kişi ile bölgedeki çöp sorununun ortadan kalkacağını belirten ziyaretçiler, ''sonuçta vatandaş duyarsız. Vatandaş duyarsız diye bölgeyi kirli bırakmanın bir anlamı da yok. Belediye, orman veya ilgili sorumluların görevlendireceği 2 kişi haftasonları hem çevreyi kirletmeme konusunda uyarı yapabilir, hem çöp toplama noktalarını vatandaşa gösterir, hem de gerekli olan temizliğe katkı sağlar. İnsanlardan duyarlılık beklemek kadar onları yönlendirmek, çöp poşeti dağıtmakta önemli'' diyerek yetkililere seslendi.

Tarih: 20-08-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum