1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

El emeği eserler görücüye çıkıyor!

Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi’nde 2021-2022 eğitim öğretim dönemi yıl sonu sergisi 9 Haziran Perşembe günü saat 14.00’te Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılacak.

El emeği eserler görücüye çıkıyor!

Konyaaltı Belediyesi tarafından hizmete açılan ve açıldığı günden bu yana binlerce kursiyere meslek ve sanat eğitimi veren Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi’nde, yıl sonu sergisi hazırlıkları tamamlandı. KONSEM yıl sonu sergisi ile kursiyerlerin yıl içerisinde hazırladıkları el emeği eserler 9 Haziran Perşembe günü Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde saat 14.00’te görücüye çıkacak.  

2 BİN 500 KURSİYER
2021-2022 dönemi içerisinde KONSEM’in 5 kurs merkezinde, 35 farklı branşta açılan 170 kursta 2 bin 500 kursiyer eğitim aldı.  9- 12 Haziran tarihleri arasında vatandaşların beğenisine sunulacak yıl sonu sergisinde çeşitli gösteri, etkinlik ve ücretsiz tanıtım dersleri de yer alacak. Ayrıca etkinlikte seramik biçimlendirme, boyama, dekoratif ev aksesuarları hazırlama, giyim, iğne oyası, sepet örücülüğü, hasır örme, nakış, resim eğitimi, işaret dili, kağıt rölyef ve takı yapımı gibi farklı branşlara ait stantlar yer alacak.

KURSLAR ÜCRETSİZ
KONSEM yıl sonu sergisine vatandaşları davet eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “KONSEM’de mesleki, sanat ve hobi alanlarında ücretsiz eğitim gören kursiyerlerimiz dönem boyunca aldıkları eğitimlerle hazırladıkları el emeği göz nuru eserlerini katılımcıların beğenisine sunacak. Yıl sonu sergimizle başarılarının taçlandığını göreceğimiz kursiyerlerimizi şimdiden kutluyorum” dedi.

Tarih: 08-06-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum