1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Elmalı Otobüs Terminali ne zaman açılacak...

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı’da 10 bin metrekarelik alana inşa ettiği yeni otogar binası gün sayıyor. Yeni terminal binası, modern ve kullanışlı bir yapı olarak vatandaşlara konforlu bir yolculuk deneyimi yaşatacak.

Elmalı Otobüs Terminali ne zaman açılacak...

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla Eylül 2019’da çalışmaların başladığı Elmalı Otobüs Terminal Projesi’nde sona gelindi. Elmalı Otobüs Terminali, Devlet Hastanesi yakınındaki yeni yerinde hizmet verecek.

YÜZDE DOKSANBEŞİ TAMAMLANDI

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapımı sürdürülen Elmalı Otobüs Terminali inşaatında yüzde 95'lik kısım geçildi. Binanın betonarmesi ve dış cephede boya ile cephe kaplama imalat işleri tamamlandı. Bina içindeki asma tavan, elektrik ve mekanik imalatları gibi ince işler ise tamamlanma aşamasına geldi. Otogarın çevre düzenlemesi de devam ediyor.

HALİL ÖZTÜRK’TEN TEŞEKKÜR

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk de şehrin estetiğine uygun şekilde yükselen yeni otobüs terminalinde incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında bilgi alan Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk “Vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak yeni otobüs terminalinin ilçemize kazandırılmasında büyük emeği olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e teşekkür ediyoruz" dedi 

MODERN VE KONFORLU BİNA

Elmalı ilçe merkezinde oluşan trafiği büyük ölçüde rahatlatacak yeni terminalde 8 adet otobüs peronu, bilet satış ofisleri, yarı açık ve kapalı bekleme alanları, mescit, sığınak, PTT, restoran, ticari dükkânlar, polis, zabıta ve idari ofisler, personel odaları, teknik odalar ve açık otopark bulunuyor. Yeni terminal sahip olduğu bu donanımlarla ile ilçe halkına ve turizme hizmet verecek.

Tarih: 24-11-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum