1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Engelli annesi isyan etti! “Engellilerin seslerini duyun”

Akdeniz Üniversitesi Gastroloji bölümüne 6 ayda bir mama almak için rapor yazdırmaya gelen 7 çocuk annesi Dilber Acısu, engelli çocuğuna rapor yazılmamasını ve saatlerce bekletilmesine isyan etti.

Engelli annesi isyan etti! “Engellilerin seslerini duyun”

Akdeniz Üniversitesi Gastroloji bölümü H blok’ta sabah saat 9.30’dan beri çocuğuyla birlikte beklediğini söyleyen  7 çocuk annesi Dilber Acısu, “Çocuğum için mama raporu almaya geldim ama bir türlü rapor yazdıramadım. Sıra numarası almama rağmen beni ve çocuğumu hala bekletiyorlar. Bölüm kalabalık olmamasına rağmen Kimseler ilgilenmiyor. Benim çocuğum insan değil mi. Yüzde 99 ağır engelli çocuğum var. Benim çocuğum mamayla besleniyor saatlerdir hastane koridorlarında aç susuz bekletiliyor.” Dedi.

Hepimiz bir engelli adayıyız
Bölümdeki yetkililerin “Senin çocuğun engelliyse engelli yapacak bir şey yok bekleyeceksin” dediğini idea eden Acısu, her 6 ayda bir aynı sıkıntıyı yaşadığını söyledi.  Artık “engellileri görmezden gelmeyin” diyerek, yetkililerden yardım istedi. 182’yi arayıp şikayet ettiğini belirten Acısu, “Onlarda beklememi söylediler. Kimse istemez koridorlarda sürünmek. Kimseler yardımcı olmuyor. Hepimiz bir engelli adayıyız. Engellilerin sesine ses olun. Lütfen onları görmezden gelmeyin,  onlara yarımcı olun, öncelik verin.” Diyerek isyan etti.

Tarih: 07-08-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum