1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Erol Türk ve VAli Mert Alta Kente Önem Katanlar ödülüne layık görüldü.

Akdeniz Üniversitesi Antalya Teknokent’te Ar-Ge faaliyetlerini yürütmekte olan Paximum Bilişim kurucusu Erol Türk ve Visirobo Yazılım kurucusu Ali Mert Alta, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Kente Önem Katanlar ödülüne layık görüldü.

Erol Türk ve VAli Mert Alta Kente Önem Katanlar ödülüne layık görüldü.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası üyelerini teşvik etmek için düzenlediği “Geleneksel Ödül Töreni” ile “Kuruluş Yıldönümü” törenlerini birleştirerek Kente Önem Katanlar (KÖK) markasıyla üyelerini bu yıl farklı kategorilerde ödüllendirdi. İnovasyon, Dijital Dönüşüm, Bilim, Eğitim, Kültür-Sanat, Spor, Çevre, Kurumsal Sosyal Sorumluluk, Antalya Araştırması ve Basın kategorisinin yer aldığı kent ödüllerinde faaliyetleri ve eserleriyle kentin gelişimine katkı sağlayanlar ATSO tarafından ödüllendirildi.

Akdeniz Üniversitesi Antalya Teknokent’te Ar-Ge faaliyetlerini yürütmekte olan Paximum Bilişim ve Visirobo Yazılım da Batı Akdeniz Teknokenti Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde başarılı çalışmalarıyla ödül almaya hak kazandı. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Kente Önem Katanlar Ödül Töreni’nde Paximum Bilişim kurucusu Erol Türk, dijital dönüşüm alanında “Hotel2sejour” adlı çalışmasıyla, Visirobo Yazılım kurucusu Ali Mert Alta, inovasyon alanında “Visidelta Görüntü İşleme ve Delta Robot ile Seçme Paketleme-Sıralama Çözümü” adlı çalışmasıyla ödülünü Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin’den aldı.

Antalya Teknokent Genel Müdürü İbrahim Yavuz, Paximum kurucusu Erol Türk ve Visirobo kurucusu Ali Mert Alta’yı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Yavuz, önemli çalışmaları ile kentin gelişimine ve Antalya Teknokent’in başarılarına katkı sağlayan girişimcilerinin ve şirket kurucularının önemli başarılarda adını duymanın gurur verici olduğunu ifade etti.

Antalya Teknokent firması Paximum Yazılım kurucusu Erol Türk ve Visirobo Kurucusu Ali Mert Alta, Antalya Teknokent’e ve Antalya Teknokent Genel Müdürü İbrahim Yavuz’a verilen desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Tarih: 15-10-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum