1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Esen: Türkiye’yi aydınlığa kavuşturacağız

Antalya Barosu ile Konyaaltı Belediyesi’nin iş birliğinde düzenlenen Yaza Merhaba Konseri’nde konuşan Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ‘’Yaktık ışıkları, geliyoruz. Hiçbir yeri karanlık bıraktırmayacağız. Türkiye aydınlığa kavuşacak” dedi.

Esen: Türkiye’yi aydınlığa kavuşturacağız

Konyaaltı Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Antalya Barosu’nun 1. Yaza Merhaba Konserleri 23-24 haziran tarihlerinde HayatPark’ta yoğun bir katılımla gerçekleşti. Bu yıl ilki düzenlenen konserlerin ilkinde İzmir Barosu Değişik İş ve Antalya Full House Band sahne aldı. Oldukça coşkulu geçen Yaza Merhaba Konserleri’nin ikinci gününde ise Suça Sürüklenen Çocuk ve Özkan Şenyurt zengin repertuvarlarıyla izleyenlere keyifli bir akşam yaşattı.

KADIN CİNAYETLERİNE VURGU
Etkinliğin ilk gününde vatandaşlarla birlikte konseri yerinde takip eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, son zamanlarda ülke gündemini meşgul eden kadın cinayetlerine ve sonrasında gerçekleşen hukuki kararlara vurgu yaptı. Başkan Esen, ‘’Gencecik kızlar katlediliyor. Olur, olmaz haksız tahrik indirimleri uygulanıyor. Olur, olmaz tavırlar, tutumlar, açıklamalar gerçekleşiyor. Yapanların umurunda mı? Değil. Ama sizin umurunuzda. Siz onların korkulu rüyalarısınız. Bilin bunu’’ dedi.

BİZİM ADIMIZ AVUKAT
Avukatların korkmadan, yılmadan hukuk mücadelesini sürdüreceklerini ifade eden Esen, ‘’Niye sindiremedik avukatları? Niye bastıramadık, niye korkutamadık? Korkutamazsınız. Bizim adımız Avukat ve serbestiz. Serbest avukatız. Hiçbir yönden size bağlı değiliz. Çünkü biz biliyoruz ki eğer hukuk varsa bizim mesleğimiz yaşar. Eğer hukuk varsa, avukatlar saygın bir meslek grubu olarak yollarına devam eder’’ şeklinde konuştu.

YAKTIK IŞIKLARI GELİYORUZ
Bir meslek örgütü olan Baro’nun çok fazla siyasete girmeden her zaman insan haklarının, hukuk devletinin ve çağdaşlığın yanında olması gerektiğini belirten Esen, ‘’He zaman Ulu Önder Atatürk’ün izindeyiz. Vazgeçmeyeceğiz. Daha önce Hüseyin Geçilmez Başkanımızla katıldığım bir toplantıda da söylemiştim, korkmadık, korkmayacağız. Siz korkun. Yaktık ışıkları geliyoruz. Hiçbir yeri karanlık bıraktırmayacağız” dedi.

Tarih: 27-06-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum