1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Ethem Taş, iddialar yerine basına iftira attı.

Ethem Taş, iddialar yerine basına iftira attı.

Ethem Taş, iddialar yerine basına iftira attı.

14 Haziran 2020 tarihinde CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar’ın AK Parti İl Başkanı’nı hedef alan iddiaları, yayın organımızda da yer aldı. Nusret Bayar’ın yönelttiği 580 bin liralık rüşvet iddiasını, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleşen toplu işten çıkartmaları hatırlatarak yanıtlayan AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, yaptığı basın açıklamasında rüşvet iddialarını yanıtsız bırakmayı tercih etti. Basın çalışanlarını da boş geçmeyen Taş, görevi tarafsız bir şekilde dünyada ve ülkemizde gerçekleşen olayları insanlara ulaştırmak olan biz basın mensuplarına “kalemşor” karalamasında bulunarak, haberin gerçek içeriğini farklı bir noktaya çekti.

Haberciliği sadece kendi propagandalarını yapabilecekleri bir alan zanneden, bizden sürekli kendilerinden övgüyle bahsetmemizi bekleyen bazı siyasetçilere, öncelikle yöneltilen iddialara cevap verip kamu vicdanını rahatlatmalarını tavsiye ediyoruz.

Sorumluluğumuz gereği medya ajansına gönderilen bütün tatmin edici haberleri kişisel yorumlarımızdan uzak tutarak insanlar ile buluşturmanın sonucu “taraflı gazetecilik” veya “kalemşorluk” değildir! Muhalefet ve hükümetin haberlerinin dengeli ve tarafsız bir şekilde yapıldığı bir gazete olarak “kalemşor” kelimesini Taş’a iade ediyor, basının özgür olduğunu ve özgür kalması gerektiğini kendisine hatırlatıyoruz. Belli bir cenaha hizmet eden yayın organları hariç, özgür kalmaya çalışan yayın organları adına tüm siyasetçilerden beklentimiz eleştirilere açık olmaları ve cevap bekleyen sorulara açıklık getirmeleridir. Ayrıca, iddialara verilen yanıtlarda iddianın ana konusunun aydınlatılmaması, kişisel kavgaların ise yanıtın içerisinde yaygın şekilde yer alması, açıklamanın doyuruculuğunu sorgulatmaktadır. Hangi parti olursa olsun, oluşan söz hakkı tarafsız şekilde yayın organlarımızda yer almaya devam edecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyrulur.

Tarih: 16-06-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum