1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Finike'de ihtiyaç sahipleri nereyi arayacak... 0.242.855.55.66

Finike Belediyesi, kullanılmayan eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için bir çalışma başlattı.

Finike'de ihtiyaç sahipleri nereyi arayacak... 0.242.855.55.66

Kullanmadığınız eşyaları atmayın

İlçe sakinleri ‘Yalnız Değilsin’ masasını arayarak, kullanmadığı eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması sağlayabilir. Bu çerçevede ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için koltuk takımından oluşan ilk eşya bağışı yapıldı. Belediye, bu eşyaları gelen talebe göre ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştıracak.

Evlerinde, depolarında kullanılmayan eşya bulunan vatandaşlara seslenen Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, “Hemşerilerimiz 0.242.855.55.66 numaralı Yalnız Değilsin masasını arayarak, ihtiyaç fazlası eşyalarını bağışlayabilir. Mesai arkadaşlarımız belirtilen adrese giderek, eşyaları teslim alacaklar ve ihtiyaç sahibi hemşerilerimize ulaştıracaklar” diye konuştu.

Yardımsever, gönlü zengin Finike halkının Belediyenin gerçekleştirdiği sosyal projelere her zaman büyük destek verdiğini ifade eden Başkan Geyikçi, “Bu vesileyle yardımsever hemşerilerime bir kez daha teşekkür ediyorum. Kurban Bayramında aşevine et bağışladılar. Her hafta pazaryerinde yine aşevine gıda maddesi bağışlıyorlar. Kullanmadıkları eşyaların da ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması çalışmasına büyük destek vereceklerinden hiç şüphem yok. Sağolsunlar” dedi.

Tarih: 23-09-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum