1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Finike’de yeni araçlar hizmete girdi

Belediye hizmetlerinin daha hızlı ve kaliteli yapılabilmesi için Finike’de 5 yeni araç hizmete girdi. 3 çift kabin 1 tek kabin kamyonet ve 1 minibüs Finike Belediyesi hizmet aracı filosuna katıldı.

Finike’de yeni araçlar hizmete girdi

Finike Belediyesi hizmet binası önünde gerçekleştirilen törene Finike Kaymakamı Ergün Baysal, İlçe Müftüsü Abdurrahim Durmuş ve belediye personeli ile çok sayıda vatandaş katıldı. Araç teslim ve sunum töreninde konuşan Finike Kaymakamı Ergün Baysal, teslim edilen yeni araçların vatandaşa hizmet noktasında hayırlı olması temennisinde bulundu. Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, belediye olarak hizmet yelpazesini sürekli geliştirip yenilediklerini belirterek yeni araçlarla birlikte, çok daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmuş olacaklarını söyledi. Geyikçi, bu durumun, aynı zamanda Finike Belediyesi’nin artık hizmetlerinin daha fazla arttığının da göstergesi olduğunu vurguladı.


ARTAN İŞ YÜKÜNE YENİ ARAÇ DESTEĞİ
Artan iş yüküyle birlikte, hizmetlerin aksamaması için araç ve makine parkurunun da yenilenme ihtiyacının ortaya çıktığını ifade eden Belediye Başkanı Geyikçi, “Yeni araçlarımız, hizmetin daha hızlı ve kaliteli bir şekilde yapılmasına olanak sağlayacak. 3 çift kabin 1 tek kabin kamyonet ve 1 minibüsümüz Finikeli hemşehrilerimize hizmet etmek için yola çıkacaklar. Göreve geldiğimizde, çöp toplayacak araçların akar yakıtları bile yoktu. Üzerinde haciz bulunan Finike Belediyesi hizmet araçları yeddi emin deposundaydı. Sanayide esnafımıza biriken borçlar,  yapılamayan ödemeler nedeniyle arızalı olan araçlar bile tamir ettirilemiyordu” dedi.


“FİNİKELİLERİN HAKKINA SAHİP ÇIKIYORUZ”
Geyikçi, konuşmasında önceki dönemde 2018 yılında 16 aracın kiralama bedellerinin 602 bin 309 lira 76 kuruş olduğunu açıklayarak, kendilerinden önce Finike Belediyesi’nin adeta israf düzenine teslim olduğunu söyledi. Geyikçi, “Yine 2018 yılında aylık 50 bin 192 lira 48 kuruş kira bedeli ödenirken, biz göreve geldikten sonra bu rakamında altında taksit ödemek kaydıyla  21 bin 595 lira 50 kuruşa bu araçları belediyemize satın alarak kazandırmış olduk. Bu ve bunun gibi pek çok hizmetlerimiz artık çok daha uygun fiyatlarla yerine getirilerek çok büyük bir tasarrufa gidilmiş olup, çok değerli Finikeli hemşehrilerimizin hakkına sahip çıkılmıştır. Artık Finike Belediyesi kendi sahip olduğu modern hizmet araçlarıyla, gururla Finike’ye hizmet etmenin mutluluğunu yaşayacaktır” diye konuştu.


BELEDİYE AŞ EVİNE DE YENİ ARAÇ
Son olarak, konuşmasında hizmete yeni giren aş evine de bir araç kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Geyikçi, konuşmasını şöyle tamamladı; “Bu araç sayesinde artık Finikemizde hiç bir komşumuz ve çocuğumuz yatağına aç karınla girmeyecek. Aş evimizden çıkan sıcak yemeklerimiz, soğumadan hak sahibi komşularımızın sofrasında yer alacak.  Kısacası; “Finike’ye Yakışır” sloganıyla bu yola çıktığımızda ilçemize olan hizmet aşkımıza ortak oldukları için hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkürü bir borç biliriz.  Yeni araçlarımız Finikemize hayırlı ve uğurlu olsun inşallah.” Tören sonunda Ford Antalya Bayii Bilaller Genel Müdürü Ahmet Şanlı tarafından sembolik anahtarlar Finike Kaymakamı Ergün Baysal ve Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi’ye takdim edildi. Tören, hayır dualarının okunması ile son buldu.

Tarih: 14-02-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum