1xbet betist supertotobet

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Fraport TAV Antalyaspor’dan 4 yeni futbolcu için imza töreni!

Fraport TAV Antalyaspor, 2021-2022 ara transfer döneminde renklerine bağladığı futbolcular için toplu imza töreni düzenledi. Başkan Av. Aziz Çetin ve Yönetim Kurulu Üyesi Aytaç Altay’ın da katıldığı imza töreninde Admir Mehmedi, Fernando Lucas Martins, Alassane Ndao ve Luiz Adriano, kendilerini kırmızı beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.

Fraport TAV Antalyaspor’dan 4 yeni futbolcu için imza töreni!

CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN
İmza töreninde konuşan FTA Antalyaspor Başkanı Av. Aziz Çetin, yönetim kurulu olarak transfer döneminde çok yoğun bir çalışma temposu içinde olduklarını belirterek “Birbirinden değerli futbolcu arkadaşlarımızla anlaştık. Kendilerinden camia olarak beklentimiz büyük. Yeni transferlerimize Fraport TAV Antalyaspor markasının önemini anlatmaya çalıştık. Kendilerine burada oldukları için teşekkür ediyorum. Onlardan takımımıza katkı koymalarını bekliyoruz. Camiamıza hayırlı olsun” dedi.

bahsine AİLE ORTAMI VURGUSU
Kendilerini Fraport TAV Antalyaspor’a bağlayan imzayı atan sahabet giriş futbolcular da duygu ve düşüncelerini paylaştı. Alassane Ndao, “Geldiğim andan itibaren aile ortamıyla karşılaştım. Bu takıma kalite eklemek istiyorum. Her maç bunun için savaşacağız. Sezonu hak ettiğimiz noktada bitirmek istiyoruz” dedi. Daha sonra söz alan Admir Mehmedi ise Antalyaspor forması giydiği için mutlu olduğunu ifade ederek, “Bu ailenin bir parçası olduğum için gururluyum. Geldiğim ilk günden itibaren yönetim, teknik ekip ve kulüp personeli bana çok yakın ilgi gösterdi. Şu an tek konsantrasyonumuz önümüzdeki maçlar. Sezon boyunca bana duyulan güvenin karşılığını vermeyi umuyorum” diye konuştu.

EN DOĞRU KARARI VERDİM
Ndao ve Mehmedi’den sonra Brezilyalı futbolcular söz aldı. Fernando Lucas Martins, “Antalyaspor’da herkes geldiğim ilk günden bu yana bana aile ortamı yaşattı. İlk andan itibaren daha iyiye ulaşmak için gayret gösteriyorum. Şu an takım olarak rahat bir durumda değiliz ama daha iyi olacağımızı umuyorum. Antalyaspor’a gelerek en doğru kararı verdiğimi biliyorum” ifadelerini kullandı.

POLI VE FERNANDO ETKİSİ
Dün Antalya’ya gelerek takıma katılan son isim olan Luiz Adriano ise “Antalyaspor ailesinin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Kısa süre içerisinde kulübü analiz etme şansım oldu. Yaptığım değerlendirmeler sonrası en sıkı şekilde çalışarak bu armanın daha iyi yerlere gelmesi için neler yapabileceğimi düşünüyorum” dedi. Poli ve Fernando ile daha önce aynı takımlarda oynadığının hatırlatılması üzerine ise Adriano şunları söyledi: İki eski takım arkadaşımın da buraya gelmemde etkileri oldu. Güzel imkanlara sahip olan iyi bir kulüp olduğunu bana anlattılar. Geldikten sonra haklı olduklarını gördüm. Artık bize takıma katkı sağlamaktan başka bir şey kalmıyor. Konuşmaların ardından Adriano, Fernando, Mehmedi ve Ndao önce tek tek, ardından da toplu olarak basın mensuplarına poz verdiler ve imza töreni bu görüntülerle sona erdi.

Bixbet Giriş

Sahabet Güncel Giriş

Tarih: 05-02-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum